16642656_72.jpg

Åk på träningsresa med Nordic Wellness!

Nordic Wellness erbjuder tillsammans med Travea fantastiska träningsresor till solen! Årets destination är ön Losinj i Kroatien. Det blir en fullspäckad vecka i september med härliga träningspass och sköna strandpromenader.

Följ med på en vecka av fysisk och mental boost!

I år går vår träningsresa till den vackra ön Losinj i Kroatien och det 4-stjärniga Hotell Auora. Ta en tur till de badvänliga klipporna nedanför hotellet och bada i det rena och klara vattnet eller promenera till centrum på 20 minuter genom väldoftande och grön skog. Här finns allt vi behöver för att bedriva träning i både små och stora grupper, samtidigt som vi bor bra och äter gott.

Avgångar

Göteborg Landvetter – Reijka

Datum

18–25 september 2018 

Pris

10 990 SEK

I priset ingår

 • Flyg, tur och retur
 • Transfer tur och retur
 • Mat ombord på flyget
 • 7 nätter, enkelrum/dubbelrum
 • Vid bokning av enkelrum tillkommer 1575 SEK. Saknar du rumskamrat? kontakta info@travea.se eller ring 031-47 05 80
 • Gruppträningspass och workshops med kunniga och inspirerande coacher från Nordic Wellness

Vid bokningstillfället tillkommer en anmälningsavgift på 1800:- som ska vara oss tillhanda 7 dagar efter bokning. Resterande summa betalas 45 dagar innan avresa. Avbokning- och ombokningsskydd tillkommer för den som önskar på 349:- (gäller vid sjukdom mot uppvisande av läkarintyg).

om hotellet

Hotell Auora på Losinj är välskött och håller hög standard. Dubbelrummen är rymliga, ljusa och modernt inredda med med utsikt mot den vackra parken. Det finns gott om aktiviteter i och runt hotellet så som bowling, minigolf, pingis och tennisbanor. Det finns även inomhus- och utomhuspool på hotellet och strax nedanför finns badvänliga klippor. Solstolar och parasoller vid poolen ingår. Även 1 strandhandduk och 1 strandväska per person ingår under vistelsen.Läs mer om  Hotell Aurora här.

 • Wi-Fi i allmänna utrymmen
 • Spa med ett brett behandlingar (mot avgift)
 • Poolområde
 • Bastu/Ångbad
 • Gym
 •  

Helpension (ingår)

 • Frukostbuffé
 • Lunch
 • Middag
 • 1 dryck per måltid

Schema

Varje dag finns det en mängd härliga gruppträningspass att välja mellan! Några av passen är Yoga, Les Mills TONE, Crosschallenge, Aqua, Booty Move, CXWORX och HIIT. Dessutom tillkommer flera spännande workshops. Schemat kan komma att justeras. Här kan du se årets schema.

UTFLYKTER

Vandra till toppen av Losinj!

Vi kommer även att erbjuda en 3 timmars vandring upp till toppen av Losinj. Promenaden börjar utan för hotell aurora och kommer att avslutas vid utkanten av Veli Losinj. När vi nått toppen av Losinj stannar vi självklart en stund för att njuta av utsikten. (Här finns tid möjlighet för er att leda en stretch eller liknande.) Vandringen sker halva vägen i uppförsbacke (delvis rullgrus) för att belönas med en nerförsbacke sista delen. När ni väll är framme vid hotell Punta finns möjlighet att stanna och njuta av ett bad i deras infinity pool eller kanske besöka den lilla staden Veli Losinj.

Travea kommer att leda vandringen. 

Båtutflykt till Susak!

Ön Losinj tillsammans med öarna runt omkring sig formar en unik skärgård i Adriatiska havet. På denna sköna båtresa kommer du bekanta dig med Losinjs kust och avlägsna öar samt med en av de vackraste öarna i hela Adriatiska havet - ön Susak. Susak är en enastående ö både vad det gäller utseende men också uppkomst. På en platta av kalksten har vindarna blåst upp lager av fin gul sand. Människor på ön har alltid planterat vass runt om sina gårdar som borrade sig djupt in i marken i sökandet efter vatten och på det viset skyddades marken från erosion.

INGÅR: båttur, guide, transfer
BRA ATT VETA: Bra att ha bekväma promenadskor. Ta med badkläder, handduk, vatten och hatt. Tänk på att ta med solskydd när ni vistas längre stunder på öppet hav.

*Tiden för denna utflykt är cirka 5 timmar.

 

bokning

Bokar gör du enkelt genom att fylla i ett formulär hos Travea.

Boka nu

Vi reserverar oss för ett minsta antal deltagare. Vi förbehåller oss rätten att ställa in resan om vi inte uppnår ett visst antal resenärer (30st). 
Detta meddelas då 1 månad innan planerad avresa.

Vi har ett begränsat antal platser i dubbelrum vilket innebär ”först till kvarn”!

Betalning

Betalningen delas upp på två tillfällen.

Första betalningen: Anmälningsavgift på 1800 kr betalas direkt vid bokning. Denna avgift dras av vid slutbetalningen.

Slutbetalning: Slutbetalningen ska vara oss tillhanda 45 dagar före avresa. 

Avbokningsskydd: Väljer du avbokningsskydd tillkommer en avgift på 349 kronor. Denna ska vara oss tillhanda inom 7 dagar från bokningstillfället.


FRÅGOR

Travea är arrangör för resan. För frågor om resan (flyg, boende etc.) vänligen kontakta info@travea.se eller ring 031-47 05 80. För frågor som är träningsrelaterade, kontakta movementtogether@nordicwellness.se.