Nordic Wellness | 31 maj 2019

Hållbarhetsrapport 2018

HÅLLBARHETRAPPORT 2018

Nordic Wellness är en organisation som ständigt ligger i framkant, utmanar och tar ny mark. Vår hållbarhetsrapport är ett exempel på hur vi vill utmana vår bransch, samt utveckla oss själva att bli än mer hållbara och därmed än mer framgångsrika.

Vi startade 1997 i en liten och sliten källarlokal vid Backaplan i Göteborg. Här har vi under enkla förhållanden arbetat oss upp från grunden till det som idag är Nordic Wellness.

Vi jobbar ständigt för att utvecklas och bli en större del av den globala hälsan. Idag är vi en av Sveriges största friskvårdskedjor med ca 250 000 medlemmar och 208 klubbar, från Ystad i söder till Örnsköldsvik i norr.

På Nordic Wellness är det strategigruppen som har det högsta ansvaret för vår hållbara utveckling. Under 2018 har strategigruppen påbörjat ett mer strategiskt och strukturerar hållbarhetsarbete.

Vi vill inte enbart vara bäst i branschen, utan även vara bäst för branschen. Den här rapporten är ett exempel på hur vi vill utmana vår bransch, samt utveckla oss själva att bli än mer hållbara och därmed än mer framgångsrika.

Som en av Sveriges största friskvårdskedjor anser vi att det är vårt ansvar. Och här kan du ta del av våra mål, resultat och utmaningar. 

LÄS RAPPORTEN HÄR

Stäng
Föregående
Nästa