Nordic Wellness | 16 februari 2018

Nordic Wellness Labs

Nu lanserar vi Nordic Wellness Labs!

På Nordic Wellness älskar vi våra medlemmar och arbetar ständigt med att förbättra våra anläggningar, tjänster och service. Som ett led i vår vision om att bli Sveriges attraktivaste gym och fitnesscenter är det därför viktigt för oss att allt håller måttet.

Vi var tidigt ute med att lansera en träningsapp åt våra medlemmar, men med några år på nacken är det nu dags att se över den. Under åren har vi också fått in en hel del feedback, både ris och ros, som gjort att vi under våren 2018 valt att ta fram och lansera en helt ny träningsapp.

Den är fortfarande i utvecklingsfas och lanseras först senare i vår, men under tiden kommer man som medlem att kunna testa nya funktioner och förbättringar i en app som heter Nordic Wellness Labs . I appen kan våra medlemmar använda det nya gränssnittet live, för att sedan lämna feedback på vad som är bra och vad vi kan göra bättre. På så sätt kan vi känna oss trygga med att den nya appen kommer svara upp för alla tänkbara behov som våra medlemmar kan önska, men även undvika eventuella svagheter i ett tidigt skeende.

Den nuvarande appen arbetar fortfarande parallellt med Labs-versionen, och självklart är den kompatibel för både iPhone och Android. Nu hoppas vi att så många medlemmar som möjligt laddar hem Nordic Wellness Labs och hjälper oss i arbetet att ta fram nästa generations träningsapp!

I labs-appen ingår följande funktioner:

 • - Sök dina klubbar - Välj bland alla klubbar i en region
  - Sök efter aktuella pass
  - Boka/avboka pass
  - Ställ dig i väntelista på pass
  - Pushnotiser om plats blir ledig
  - Överblicka ditt triggzkonto
  - Använd dina rabattkoder
  - Lämna feedback 

 

Mer information:
Linda Adehög
Marknadschef/IT chef
Tel: 070-949 46 21
Mail: linda.adehog@nordicwellness.se

Stäng
Föregående
Nästa