Nordic Wellness | 09 september 2021

Nordic Wellness öppnade 5 nya klubbar på en dag!

Nordic Wellness rivstartade hösten 2021 med att öppna fem klubbar på en och samma dag.

Den 1 september blev det nytillskott i Särö, Laholm, Strängnäs, Orminge Centrum och Tyresö. Satsningen ligger väl i tiden då samhället långsamt börjar återgå till normalläge.

– ”Jag tror på framtiden och vi försöker läsa av den så gott det går. Jag vet att människor behöver röra på sig för att må bra. Att vi fortsätter kämpa på och göra träning tillgänglig för så många människor som möjligt är vårt bidrag till folkhälsan”, säger Magnus Wilhelmsson VD på Nordic Wellness.

Trots utmanande tider ökar Nordic Wellness sin expansionstakt i både öst och väst. Just nu med ett medlemsantal på ca 330 000 och med 285 klubbar under sina vingar men med det övergripande målet att nå 300 klubbar december 2023.

De senaste träningsanläggningarna innefattar gym, kondition, gruppträning men även padel. Målet är att ge de tilltänkta kunderna så mycket träningsglädje som möjligt.

Förutom de 5 senaste tillskotten så öppnar även Stockholm Alvik och Nordic Wellness Trelleborg Padel senare i september. Padelanläggningen kommer erbjuda totalt 14 padelbanor, 11 st inomhus och 3 st utomhus, där samtliga kommer vara tillgängliga dygnet runt.

– ”Har du testat padel? I så fall är du i gott sällskap. Sverige har idag de största anläggningarna i världen. Vi själva planerar för 25-30 stycken där vi kommer att ha padel varav 5 redan är öppna”, Avslutar Magnus Wilhelmsson.
Stäng
Föregående
Nästa