Nordic Wellness | 14 januari 2020

Nordic Wellness öppnar 6 nya klubbar

Kalmar, Mönsterås och Öland

Den 1 februari 2020 öppnar den nya klubben Kalmar Giraffen. Men redan nu breder Nordic Wellness ut sig över smålandskusten! Den 2 januari blev det nämligen klart att Kraftverket gym med sina 5 anläggningar sträcker över stafettpinnen till Nordic Wellness.

 

Det har sedan en tid tillbaka varit klart att Nordic Wellness öppnar i Kalmar den 1 februari i kvarteret Giraffen – med en stor klubb på 1840 kvm med gym, kondition och gruppträning. Men det blev genast en mycket större satsning när förhandlingen med Kraftverk gym gick igenom.

Kraftverket gym väljer nu att tillhöra Nordic Wellness. Efter sig lämnar de 5 fina anläggningar efter 34 år i branschen. De har med andra ord erfarenhet av att erbjuda träning, och har gjort det genom ett högklassigt utbud och levererat en proffsig träningsupplevelse genom åren.

”Nordic Wellness vill som alltid vara det bästa alternativet inom träning och hälsa samt fortsätta vara en snabbrörlig och flexibel utmanare. Därför känns det extra bra att snabbt kunna erbjuda ett stort och högklassigt utbud i ett nytt område”, säger Magnus Wilhelmsson, VD på Nordic Wellness.

 

Nordic Wellness 6 nya klubbar

 

KALMAR

 

Kalmar Giraffen – öppnar 1 feb

Här öppnar vi ett stort fint gym på 1840 kvm med gym, kondition och gruppträning. Allt du kan tänka dig för en fantastisk träningsupplevelse.

Läs mer om klubben

 

Kalmar Berga centrum

Gymmet är renoverat och uppdaterat under 2019 och har allt du behöver för ett grymt träningspass - oavsett din träningsnivå.

Läs mer om klubben

 

Kalmar Borgavägen 

En helrenoverad anläggning med en stor maskinpark från Hammer Strength och TechnoGym. Givetvis finns här även ett generöst utbud av fria vikter. 

Läs mer om klubben

 

ÖLAND

 

Öland Färjestaden

En fräsch luftkonditionerad gymanläggning med konditionsmaskiner som crosstrainers, löpband, spinningcyklar och roddmaskiner. Utöver detta finns även solarium, härliga massagestolar och bastu med fantastisk havsutsikt.

Läs mer om klubben

 

Öland Borgholm

Gymmet är bland annat utrustat med helt nya PURE STRENGTH styrketräningsmaskiner från Technogym så att du kan lyfta tungt och uppleva känslan av fria vikter men med god säkerhet.

Läs mer om klubben

 

MÖNSTERÅS

I maj 2019 byggdes en helt ny konditionspark på gymmet. Här hittar du de senaste konditionsmaskinerna från Technogym som löpband, trappmaskin, cyklar, crosstrainers och roddmaskin. Utöver det erbjuder vi flera härliga gruppträningspass!

Läs mer om klubben

Stäng
Föregående
Nästa