Nordic Wellness | 02 oktober 2019

Nordic Wellnesskartan når upp till Umeå

DET BLIR 3 KLUBBAR I UMEÅ!

Den 15 september blev förvärven ett faktum och Nordic Wellness öppnade sina två första klubbar i Umeå, nummer 19 och 20 bland gymkedjans nyetableringar i år. Och den tredje klubben behöver Umeåborna inte vänta länge på, planerad öppning är redan i januari 2020.

Umeå vill mer, som de själva säger. Och det vill Nordic Wellness också! Därför var det en självklarhet att vi tog chansen när den visade sig och slog snabbt till på två nyförvärv för att komplettera den redan planerade klubben Nordic Wellness Umeå Strömpilen som öppnar 2000 kvm i början av nästa är, säger Magnus Wilhelmsson.

 

DE 3 NYA KLUBBARNA

Så fort Strömpilen slår upp portarna i januari kommer Umeåborna ha nästan 4000 kvm träningsglädje från Nordic Wellness att uppleva. Men redan sen 15 september blev fästet ett fakum när Umeå Spa och tidigare Gym 365 förvärvades till Nordic Wellness.

 

NORDIC WELLNESS UMEÅ SPA

1180 kvm på Norra Obbolavägen 129 B

Umeå Spa är en intim oas med avsikt att främja hälsa och välmående, med fokus på exklusivitet och kvalitet i allt som erbjuds.

Klubben har en exklusiv touch utöver det vanliga och erbjuder det mesta som går att önska av ett gym. Här levereras gruppträning och fina träningsytor.

LÄS MER OM KLUBBEN

 

NORDIC WELLNESS UMEÅ CITY

800 kvm på Storgatan 55

Umeå City förvärvades från Gym 365 och ger närheten och tillgängligheten Umeåborna förtjänar för ett fullvärdigt utbud hos Nordic Wellness. Här erbjuds gym och konditionsträning med stor friviktsyta, fullständig maskinpark och funktionell yta.

LÄS MER OM KLUBBEN

 

NORDIC WELLNESS UMEÅ STRÖMPILEN

 2000 kvm på Strömpilsplatsen 1 (öppnar jan 2020)

I januari 2020 öppnar till sist Nordic Wellness sin tredje och största klubb i Umeå på hela 2000 kvadratmeter. Klubben kommer vara utrustad med toppmoderna träningsmaskiner och roliga gruppträningspass i rymliga lokaler.

LÄS MER OM KLUBBEN

 

För mer information, vänligen kontakta:

Magnus Wilhelmsson, VD 
0708-494680
magnus@nordicwellness.se

Stäng
Föregående
Nästa