Nordic Wellness | 04 oktober 2019

Samarbete med Svenska Futsalligan

Nordic Wellness blir Svenska Futsalligans officiella träningspartner

 

Svenska Futsalligan (SFL) står i startgroparna att dra igång säsongen och klubbarna ligger i hårdträning inför avspark. Nu är det klart att Nordic Wellness blir ligans officiella träningspartner.

 

 Att spelarna nu kan jobba med rehab, prehab och fysisk utveckling är ett steg i rätt riktning, säger Lasse Ternström, Ligaansvarig Svenska Futsalligan på Svensk Elitfotboll.

 

Nordic Wellness är en av Sveriges största och främsta friskvårdskedjor med över 220 gym och friskvårdsanläggningar i Sverige. Genom avtalet så kommer samtliga föreningar i SFL att genomföra aktiviteter som rehab och fysisk utveckling med sina spelare hos Nordic Wellness.

 

– Som en del av ligans och klubbarnas utvecklingsresa ingår att utveckla sporten och då var Nordic Wellness ett självklart val som samarbetspartner, säger Lasse Ternström.

 

–Vi på Nordic Wellness försöker att ständigt utveckla våra anläggningar och att ligga i framkant. Hos oss ska alla känna sig hemma - det är viktigt för oss. Klubbarna och spelarna i SFL är varmt välkomna hos oss. Vi ska göra allt vi kan för att hjälpa dem att bli ännu bättre futsalspelare, säger Magnus Gustavsson på Nordic Wellness.

 

Årets upplaga av Svenska Futsalligan startar i mitten av oktober.

 

För mer info kontakta:

 

Magnus Gustavsson

Sales Manager

magnus.gustavsson@nordicwellness.se

0738-682550 

 

Lasse Ternström

Ligaansvarig Svenska Futsalligan på Svensk Elitfotboll

Lasse.ternstrom@svenskelitfotboll.se

070-294 84 71

Stäng
Föregående
Nästa