SCHEMA

Klicka på knappen nedan för att se veckans schema och boka ett träningspass

Svårt att hitta rätt kort? Lugn vi hjälper dig!

Till kortväljaren

Om Klubben

NORRKÖPINGS STÖRSTA PADEL-ANLÄGGNING!

Anläggningen erbjuder 17 padelbanor varav 13 dubbel och 4 singel, Vi har också omklädningsrum, bastu, konferenslokal och helt nytt toppmodernt gym!
öppet 05-23 med det senaste. Banorna är försedda med panoramaglas, mondogräs, bollnät runt hela spelområdet samt takhängd belysning i toppklass. 6 av banorna är också utrustade med kamera, så du kan spela in din match/träning eller turnering!

Är du medlem i ett av våra gym? Då har du ALLTID 20% rabatt på ordinarie priser! Bokas i MATCHi som vanligt efter registrerat medlemskap. Kontakta hallen så berättar vi mer!

Vi erbjuder varje vecka olika turneringar och spelformer så som Americano, Mixturneringar och Singelturneringar. Välkommen in så berättar vi mer eller besök oss på MATCHi för dagsfärsk information om aktiviteter. Vi har även SERIESPEL som rullar året om. Anmäl dig eller ditt lag på MATCHi, där du hittar mer information.

Är du Padel-tränare? Med över 400 bokningsbara tider per dag är behovet av tränare större än någonsin hos oss!

Skicka din ansökan via vår portal här.

 

Är du, ditt företag eller förening intresserade av oslagbar marknadsföring som Bansponsor och fri speltid varje vecka? Utöver ditt företags logotyp på banan och att banan döpt i företagets namn i bokningssystemet Matchi inkluderar detta 60 till 180min fri speltid i veckan!

 

”matchi"

Vårt utbud

Padel

Öppet dygnet runt

Rullstolsanpassad WC

Rack Bollautomat

Elbilsladdare

Visa hela
vårt utbud
Visa alla
Dölj utbud
Träningsformer

Padel

Visa alla
Dölj utbud