1 (2)

Välkommen till föreläsningen: TRÄNING & MENSCYKELN - Lär känna dig själv genom din hormonella cykel

Publicerat: av Sköndal Sandåkra
Välkommen till föreläsningen: TRÄNING & MENSCYKELN - Lär känna dig själv genom din hormonella cykel
Under oktober månad, till förmån för Rosa Bandet, bjuder vi in dig till föreläsningen TRÄNING & MENSCYKELN – en inspirerande och informativ timme där du får en djupare förståelse för din kropp och menscykelns påverkan på din träning och vardag. Vi tar dig med på en resa genom menscykelns olika faser och hjälper dig att förstå hur din kropp fungerar och förändras genom månaden. Du kommer få insikter i vilka fysiska och mentala symtom som ofta uppstår i varje fas och hur dessa kan påverka din dagliga prestation – både på jobbet och i träningssalen. Men det slutar inte där. Denna föreläsning är för alla som vill förstå kvinnor bättre, oavsett om du själv är kvinna eller har kvinnor i din närhet. Genom att få en djupare insikt i cykelns naturliga variationer kan vi skapa en mer medveten och förstående miljö där vi stärker varandra.
Vad du kan förvänta dig:
Målet med denna föreläsning är att du som deltagare ska få en djupare kroppskännedom och en starkare koppling till din egen menscykel. Genom ökad kunskap om hur hormonella förändringar påverkar din kropp och ditt sinne kan du planera din träning och vardag på ett mer balanserat och effektivt sätt. Du kommer lämna föreläsningen med både konkreta verktyg och en nyfikenhet att utforska och förstå dig själv på djupare plan.
Efter föreläsningen bjuder vi även in till en interaktiv workshop (valfritt deltagande) där vi tillsammans diskuterar och delar tankar, erfarenheter och insikter kring hur vi bäst kan anpassa vår träning och vårt liv till våra hormonella cykler.
Föreläsare: Susanna Svedbergh
Som personlig tränare, kost- och livsstilsrådgivare har jag under många år fördjupat mig i hur menscykeln påverkar oss i alla aspekter av livet. Jag har sett en stor brist på kunskap kring detta viktiga ämne, både i samhället och inom träningsvärlden. Nu vill jag dela med mig av min resa och ge dig de verktyg du behöver för att må bättre, prestera bättre och få en större förståelse för din kropp. Tillsammans kan vi skapa en mer medveten och balanserad tillvaro, både för oss själva och de vi interagerar med.
Praktisk information
Datum: 13 oktober  
Tid: 14:00–15:00 föreläsning, 15:15–15:45 workshop  
Plats: Nordic Wellness Sköndal  
Kostnad: Minimum 100 kr (betalas på plats)
- Du är varmt välkommen att bidra med en större summa om du vill stödja Rosa Bandet ytterligare. Alla pengar går oavkortat till Rosa Bandet.  
Boka plats:
Boka din plats genom att kontakta receptionen på 010-155 52 07. Antalet platser är begränsat, så se till att säkra din plats i god tid! Drop in i mån av plats

25 års kalas!

Bli medlem direkt på webben,
vi har medlemskap som passar alla!

Läs mer

Nyheter till anläggningen!

Träna gratis hos oss en vecka, 
upptäck hur, när och var du vill träna! 

 provträna