NW Rosa Bandet Hero

Föreläsning, jag ska klara det här.

Publicerat: av Sköndal Sandåkra
Våren 2020 drabbades Katarina av en elakartad tumör i sitt vänstra bröst. Detta är hennes berättelse.
Det var mitt i corona pandemins första våg och för att skydda sig mot corona smitta isolerade hon sig i karantän de knappa två veckor som förflöt mellan diagnos och operation. När tumören opererades ut hade den försvagats 90%- på tolv dagar!
Som hypnosterapeut, resanterapeut och meditationsledare kände Katarina att hon hade många värdefulla kunskaper och verktyg att tillgå. Hon beslöt sig för att se karantänen som en retreat och gick in för att aktivt hjälpa till i sin egen läkning med de resurser hon hade till hands. Katarina satte sig även in i vilken typ av förhållningssätt, kost och livsstil som kan motverka cancer. I sin bok delar hon med sig av de metoder hon använde. Det här är hennes berättelse om hur hon kärleksfullt ledde sig själv genom sjukdomen.
Efter nästan 25 år i den akademiska världen, först som student, sedan som forskarstuderande och till slut som universitetslektor, lämnade Katarina Mannheimer Ahlström universitetsvärlden för att kliniskt arbeta med det att hjälpa människor läka. Idag arbetar hon som föreläsare, samtalsterapeut, hypnosterapeut och meditationslärare.
Den 21 september klockan 16:30-18.00 kommer Katarina och föreläser hos oss på Nordic Wellness i Sköndal.
Under föreläsning kommer Katarina berätta om hur hon kärleksfullt ledde sig själv genom sjukdomen.
Under perioden september- oktober är Nordic Wellness samarbetspartner med Rosa bandet, där all vinst från försäljningen går direkt till Rosa bandet.
Detta betyder att vi kommer ta en minimidebitering på 100kr som går oavkortat till Rosa bandets Cancer forskning. Vill man skänka mer pengar går det givetvis bra, betalningen sker i kassan.
Vi kommer bjuda på fika och dryck under föreläsningen. Alla som är med på föreläsning kommer även få en månads fri träning hos oss på Nordic Wellness.
Vi önskar er varmt välkomna!

25 års kalas!

Bli medlem direkt på webben,
vi har medlemskap som passar alla!

Läs mer

Nyheter till anläggningen!

Träna gratis hos oss en vecka, 
upptäck hur, när och var du vill träna! 

 provträna