SCHEMA

Klicka på knappen nedan för att se veckans schema och boka ett träningspass

Svårt att hitta rätt kort? Lugn vi hjälper dig!

Till kortväljaren

Om Klubben

Nordic Wellness Alvik Strand har på sina 1050 kvm fyllt klubben med toppmodern gym- och konditionsutrustning, gruppträning och massor av träningsglädje!

 

Vi bjuder på ett urval av topputbildade instruktörer genom vilka vi kan garantera dig som medlem en träningsupplevelse utöver det vanliga! Vi har även virtuell cykel så som Sprint och The Trip. 

 

Du som medlem kan träna alla dagar mellan kl. 05:00-23:00. Vi erbjuder bland annat bastu, barnpassning och personlig tränare.

 

Kom gärna in och ta en kaffe, kika på vår fantastiska klubb och prata med oss direkt i receptionen. Annars kan ni nå oss via telefon och mejl. 

 

Välkommen in och testträna på vår magiska klubb!

 

FACEBOOK & INSTAGRAM 

Besök gärna vår facebook Nordic Wellness Stockholm Alvik Strand för löpande uppdateringar om vad som händer på gymmet. Vi finns även på instagram under namnet @nordicwellnessalvikstrand, följ gärna oss där för daglig uppdatering kring klubben och annat skoj!

 

VILL DU BLI INSTRUKTÖR?

Vill du bli instruktör hos Nordic Wellness? Ta din chans nu och gå på instruktörsaudition på någon av våra klubbar. Gå in på länken nedan för att se tiderna. 

https://nordicwellness.se/jobba-hos-oss/bli-instruktor/distrikt-stockholm-instruktarsaudition/

Dölj utbud