Om Klubben

Varmt välkomna till oss!

Vi erbjuder 11 banor inomhus (varav 3 är singelbanor), samt 3 utomhus - Alla banor är tillgängliga mellan kl 05-23. Vi har även generösa bemanningstider under vilka vi säljer proteinbarer, dryck, bollar, väskor, handdukar, flaskor (mm) och strävar efter att alltid ge er förstklassig service. Du kan även boka tid med en tränare!

Padelhallen håller genomgående hög standard med takhängd LED-belysning, World Padel Tour (mondo-turf), poängräknare och bollnät.

Regelbundet arrangerar vi även olika turneringar och aktiviteter för alla som är intresserade av att spela. Behöver du hjälp att komma igång eller vill ta padelspelandet till en ny nivå så är vår padeltränare här för dig - boka privata tider eller kurser på matchi eller kontakta rikard.sverud@nordicwellness.se

Dessutom hittar ni Trelleborg Padelklubb hos oss, som håller både seriespel och ungdomsträning! 

Som medlem på något av våra gym, medlem på Trelleborg Padelklubb, eller som student/ungdom/senior (60+) har du förmånliga rabatter. Hör av dig till oss för att aktivera dessa!

Kom förbi och häng i vår lounge, kika runt, ställ frågor, och ta en kopp kaffe - vi bjuder alltid på kaffe när personal är på plats. Se bemanningstiderna längre ned. Kommer du när det är obemannat kan du hyra rack, köpa bollar och kost/dryck i våra automater.

Omklädningsrum med dusch, samt flera toaletter finns tillgängligt. Vi har skierg, rodd och assault bike på plats för den som vill värma upp ordentligt.

Gratis för Nordic Wellness medlemmar på måndagar 11-13 och fredag 08-10.

Använd gärna direktlänken på hemsidan också  -> https://www.matchi.se/forms/DY9zQb4GOo20gfidC4ZU

Är du som privatperson eller som ett företag intresserad av att bli bansponsor/boka fasta tider eller andra event vänd dig till vår företagskontakt, anton.granberg@nordicwellness.se

Boka din bana  här!

 

"matchi"

Vårt utbud

Padel

Bokningssystem

Rack Bollautomat

Fri parkering

Personlig tränare

Visa hela
vårt utbud
Visa alla
Dölj utbud
Generellt

Fri parkering

Öppet dygnet runt

Café

Personlig tränare

Skierg

Rodd

Skåp - Hänglås

Kosttillskott

Visa alla
Dölj utbud