Om Klubben

Varmt välkomna till oss!

Vi erbjuder 11 banor inomhus (varav 3 är singelbanor), samt 3 utomhus - Alla banor är tillgängliga mellan kl 05-23. Vi har även generösa bemanningstider under vilka vi säljer proteinbarer, dryck, bollar, väskor, handdukar, flaskor (mm) och strävar efter att alltid ge er förstklassig service. Du kan även boka tid med en tränare!

Padelhallen håller genomgående hög standard med takhängd LED-belysning, World Padel Tour (mondo-turf), poängräknare och bollnät.

Regelbundet arrangerar vi även olika turneringar och aktiviteter för alla som är intresserade av att spela - se exempel på dessa (samt länk för bokning i Matchi) längre ned. Vi har även en bollmaskin! Boka denna via våra aktiviteter eller genom att kontakta oss.

Behöver du hjälp att komma igång eller vill ta padelspelandet till en ny nivå så är vår padeltränare här för dig - boka privata tider eller kurser på matchi eller kontakta rikard.sverud@nordicwellness.se

Dessutom hittar ni Trelleborg Padelklubb hos oss, som håller både seriespel och juniorträning! Intäkterna från ligaspelet går till klubbens ideella ungdomsverksamhet.

Som medlem på något av våra gym, medlem på Trelleborg Padelklubb, eller som student/ungdom/senior (60+) har du förmånliga rabatter. Hör av dig till oss för att aktivera dessa!

Kom förbi och umgås eller spela pingis i vår lounge, kika runt, ställ frågor, och ta en kopp kaffe - vi bjuder alltid på kaffe när personal är på plats. Se bemanningstiderna längre ned. Kommer du när det är obemannat kan du hyra rack, köpa bollar och kost/dryck i våra automater.

Omklädningsrum med dusch, samt flera toaletter finns tillgängligt. Vi har skierg, rodd och assault bike på plats för den som vill värma upp ordentligt.

Gratis för Nordic Wellness medlemmar på Måndagar kl 11-13 och Fredagar kl 08-10 och alltid 20% rabatt! Ansök om dina förmåner HÄR om du är medlem.

Är du som privatperson eller som ett företag intresserad av att bli bansponsor/boka fasta tider eller andra event vänd dig till hallansvarig på lili.lang@nordicwellness.se

 

Boka din bana, eller anmäl dig till en av våra aktiviteter (samt bollmaskin):

HÄR

 

Vi har följande grundutbud av aktiviteter varje vecka (m.fl):

   Måndagar

   "Seniorklubben" 10:30-12:00

   Tisdagar

   "Lunchpadel" 11:30-13:00

   Onsdagar

   "D är dags för nästa nivå" 17:30-19:00

   Fredagar

   "Lunchpadel" 11:30-13:00

   "Friday Winners" 17:00-18:30

   Lördagar

   "Lag-Americano!" 10:00-12:00

   "Nybörjarbana" 13:00-14:30

   Söndagar

   "Ladies' Club" 11:00-12:30

 

"matchi"

Vårt utbud

Skierg

Förvaringsskåp - Hänglås

Fri Parkering

Dusch

Bollskåp

Visa utbud

Träning och maskiner

Rodd

Skierg

Träningsformer

Personlig tränare

Generellt

Förvaringsskåp - Hänglås

Fri parkering

konferensrum

Bokningssystem

Rullstolanpassad dusch

Rullstolanpassad WC

Lounge

Varuautomat

Efter träning

Kosttillskott

Dölj utbud