SCHEMA

Klicka på knappen nedan för att se veckans schema och boka ett träningspass

Svårt att hitta rätt kort? Lugn vi hjälper dig!

Till kortväljaren

Om Klubben

Välkommen till Nordic Wellness Norremark

Hej och välkommen till Nordic Wellness Norremark, din lokala träningsklubb i Växjö! Vi är en del av Nordic Wellness, en av Sveriges största och mest framgångsrika träningskedjor med över 300 klubbar runtom i landet.

Vår Klubb

På Nordic Wellness Norremark erbjuder vi ett brett utbud av träningsmöjligheter för alla nivåer och mål. Vår klubb är utrustad med toppmoderna träningsmaskiner och rymliga träningsytor, vilket skapar en inspirerande och motiverande miljö för alla våra medlemmar.

Våra Tjänster

  • Personlig Träning: Våra certifierade personliga tränare hjälper dig att nå dina mål genom skräddarsydda träningsprogram och individuell coaching.
  • Gruppträning: Delta i våra populära gruppträningspass som inkluderar allt från yoga och spinning till högintensiv intervallträning (HIIT) och dans.
  • Kostrådgivning: Få professionell rådgivning om kost och näring för att maximera dina träningsresultat och förbättra din hälsa.
  • Massage och Avkoppling: Koppla av och återhämta dig med våra massagetjänster, som är utformade för att lindra stress och muskelspänningar.

Våra Värdegrunder

Hos Nordic Wellness Norremark lever vi efter våra kärnvärden: Fun, Movement, Strong, Together. Vi tror på att skapa en glädjefylld träningsmiljö där alla känner sig välkomna och inspirerade att röra på sig och bli starkare – både individuellt och som en del av vår gemenskap.

Hållbarhet och Ansvar

Vi strävar efter att ligga i framkant och utveckla vår verksamhet på ett hållbart sätt. Vi arbetar aktivt för att minska vår miljöpåverkan genom energieffektivitet och förnybar energi, och vi engagerar oss i socialt ansvarstagande genom att stödja lokala samhällsinitiativ och välgörenhetsorganisationer.

Event och Kampanjer

Håll utkik efter våra spännande event och kampanjer som gör träningen ännu roligare och mer engagerande. Från sommarkampanjer och träningsresor till inspirerande föreläsningar och hälsoveckor – det finns alltid något nytt att upptäcka hos oss.

Bli Medlem

Bli en del av vår träningsgemenskap på Nordic Wellness Norremark och få tillgång till allt vi har att erbjuda. Oavsett om du är nybörjare eller en erfaren träningsentusiast, har vi något för dig. Bli medlem idag och ta första steget mot ett hälsosammare och starkare liv.

Kontakta Oss

Besök oss på Norremark i Växjö eller kontakta oss för mer information om våra medlemskap och tjänster. Vi ser fram emot att välkomna dig till Nordic Wellness Norremark!

Vi är här för att stödja dig på din träningsresa och hjälpa dig att nå dina mål. Välkommen till Nordic Wellness Norremark – hela Sveriges träningsklubb!

 

Vårt utbud

Personlig tränare

Seniorträning

Crosscage

Visa utbud

Träning och maskiner

Gym

Crosstrainer

Cyklar

Löpband

Rodd

Funktionell yta

Fria vikter

Skierg

Trappmaskin

Boxningssäck

Träningsformer

Personlig tränare

Gruppträning

Seniorträning

Uteträning

Crosscage

Ungdomsträning

Rehab

Generellt

Träningsyta

Förvaringsskåp - Hänglås

11-årsgräns

13-årsgräns

Café

Hjärtstartare

Fri parkering

Bokningssystem

Lounge

Dusch

Free WiFi

Omklädning

Efter träning

Kosttillskott

Vattenmassage

Omklädning

Dölj utbud