VÅRT STRATEGISKA HÅLLBARHETSARBETE

Intervju med Isak Romberg, Receptionist Löddeköping

 

”Den sociala Hållbarheten är prioriterad här”

 

Isak beskriver sig själv som en extrovert relationsbyggare. På klubben i Löddeköping där han jobbar i receptionen möts medlemmarna alltid av den härliga stämning som är Nordic Wellness signum.

- När en medlem kliver in genom dörren ser jag direkt på vilket humör hon eller han är på. Att hälsa och snacka lite kan göra någons dag mycket bättre. Många av de som tränar under dagtid när jag jobbar är seniorer och har lite färre sociala kontakter i vardagen. Att bygga goda relationer till dem bidrar till deras livskvalitet och får mitt jobb att kännas meningsfullt. Isak har alltid varit träningsintresserad och har lärt sig mycket från idrottens värld.

- Jag spelade handboll och hade ofta en ledande roll i laget. Då lärde jag mig att samarbeta med människor och hantera många olika åsikter. Det var också mitt träningsintresse som ledde mig till klubben här. Jag kom ofta för att träna och såg hur receptionisterna bemötte alla på ett så bra sätt. Det inspirerade mig att söka jobb här.

Nordic Wellness anställer många unga medarbetare som kan utvecklas i företaget. Det skapar en arbetsmiljö som Isak trivs i.

- Tidigare jobbade jag extra i ett stort företag där det fanns processer för exakt allt. Varje moment var styrt in i minsta detalj. Det är en bra erfarenhet att ha med sig men det är helt annorlunda här. Jag har mycket mer utrymme att tänka själv och hantera situationer om uppstår. Det är många detaljer att hålla reda på. Jag vill att gymmet är städat och fint för medlemmarna och att de känner att vi lyssnar på dem.

Isak har som så många i sin generation en god förståelse av hur viktigt det är med hållbarhet.

- Den sociala hållbarheten är prioriterad här. Det märks på arbetsmiljön och att alla som jobbar här vill stanna länge. Alla vill ställa frågor för att bli bättre och alla har svar att ge. Det är ett riktigt bra samarbete.

Möjligheterna att utvecklas på företaget är goda och Isak ser att hans egna värderingar kommer till sin rätt på Nordic Wellness.

- Jag är en vinnarskalle. Jag är driven och ambitiös. Hemma fick jag lära mig att det som kommer att ta mig långt är förmågan att se till vad andra människor behöver. Om jag hela tiden är trevlig och verkligen tänker på vad som blir bäst för andra människor så kan jag ta mig långt.