asdasdasdasd.png

Vi lanserar en ny app!

Vårt mål har alltid varit att erbjuda det bästa inom träning, och som en del i det arbetet kan vi nu glatt berätta att vår nya app nu är live. Laddad med smarta funktioner och tjänster hoppas vi nu att du kommer få stor användning av din nya digitala träningskompis.

På Nordic Wellness älskar vi våra medlemmar och arbetar ständigt med att förbättra våra anläggningar, tjänster och service. Den gamla appen har under åren fått både ris och ros, och tack vare er feedback har vi nu lyckats utveckla en helt ny plattform för att underlätta din träning.

Flera nya funktioner
I den nya appen har vi utgått från våra medlemmars behov – allt för att användarupplevelsen ska bli så bra som möjligt. Därför har vi lagt till funktioner som exempelvis att kunna spara dina favoritpass, eller se din reservplats och få pushnotiser när passen är fulla. Väljer du att synka din kalender mot appen läggs även dina bokade pass in i din vanliga kalender så att du aldrig mer missar ett pass. Vi har även sett över vårt bonusprogram “Milstolpar”, och kallar det numera “Belöningar”.

Gamla appen fungerar fortfarande
Självklart kommer ni fortfarande att kunna använda den gamla appen, men den kommer att försvinna från app-butikerna och vi kommer sluta att underhålla den. För att få ut det mesta av ditt medlemskap och bästa träningsupplevelse rekommenderar vi därför att ni snarast går över till den nya appen.

Work in progress
Fler nya och spännande funktioner är på gång. Bland annat kommer du upptäcka att “vänner” och “utmaningar” som fanns i den gamla appen fortfarande saknas. Just nu jobbar vi därför på att vidareutveckla dom tjänsterna för att din träning ska bli så bra som möjligt. Förhoppningsvis hittar du dom i appen redan i höst!

Funktioner i appen:
- Sök/välj bland alla klubbar i en region
- Sök efter aktuella pass
- Boka/avboka pass
- Synka kalender
- Spara favoritpass
- Pushnotiser om plats blir ledig
- Överblicka ditt triggzkonto
- Använd dina rabattkoder

App Store

Google Play