DITT MENTALA GYM - HITTA BALANS I VARDAGEN MED MEDIATION

Mental och fysisk hälsa hänger ihop. Meditation kan hjälpa dig att enklare koppla ihop dessa. Oavsett om du är erfaren eller nybörjare kan du, med bara några minuters övning per dag uppleva bättre sömn, minskad stress, ökat fokus och ett bättre välbefinnande.

Som medlem hos Nordic Wellness får du nu testa Mindfulness Appen premiumutbud 50% rabatt på årsabonnemanget. Istället för 599 kr får du nu tillgång till hela utbudet i ett år för enbart 299 kr.

Klicka här för att aktivera rabatten.

Grundaren av Mindfulness Appen och VDn Martin Wikfalk arbetade under många års tid för bland annat FN världen över. Tillvaron var stressig och Martin upptäckte själv meditation som ett sätt att komma i mental balans. Det hjälpte Martin att varva ner och få perspektiv och han förstod att detta behövde bli en naturlig del av hans vardag. Därav kom idén att skapa Mindfulness Appen. Förutom att erbjuda ett stort antal meditationer med världskända lärare, innehåller appen även en påminnelsefunktion som kan aktiveras på specifika tider och platser. Med stöd av appen kan meditation och mindfulness bli enkelt mitt i ett hektiskt liv och anpassas för att möta ditt eget dagliga schema. Mindfulness Appen används idag över hela världen av nöjda kunder som bekräftar att de med hjälp av appen upplever bättre sömn, mindre stress, ökat fokus och allmänt bättre välbefinnande.

Stäng
Föregående
Nästa