Nyheter i gruppträningssalen!

Publicerat: av Alingsås Hälsostudion

Nyheter på gruppträningsschemat

Mama Move: 

Ett pass helt och hållet anpassat för dig som är gravid eller har fött barn, och vill stärka din kropp. Under passet ligger fokus på att stärka upp bålmuskulaturen, läka magmuskeldelning och bygga upp stabilitet i kroppen. Dessutom inkluderas träning för ben, balans och kondition. Passet är utformat så att din bebis ska kunna vara med medan du tränar, men det går också bra att träna utan bebis. 

Rörlighetsträning:

Ett dynamiskt pass som tränar upp rörligheten i hela kroppen, med fokus på bröstrygg, axlar och höfter. Mjukar upp kroppen och muskulaturen kring lederna samt verkar skadeförebyggande. Inga förkunskaper krävs. 

Soma Move: 

Soma Move är en holistisk träningsform där du arbetar med kroppens vikt samt underlaget som ditt redskap.
Passet består av dynamiska, atletiska rörelsemönster som utförs till kraftfull musik. Stort fokus ligger även på att jobba med andningen tillsammans med rörelserna. 

Poweryoga:

En fysisk och flödande yogaform, där rytmen guidas av andningen. Ett pass som både tränar kroppen och ger dig möjlighet att rensa tankarna och vara mer närvarande,  här och nu. Utmana dig själv utan något krav på prestation. 

Vinyasa Yoga:

En härlig yogaform där både styrka och rörlighet tränas. Mjuka flöden varvas med avslappning. Givande träning för både kropp och själ.

 

Utöver dessa nyheter erbjuder vi självklart härliga klassiker som:

BodyPump, Funktionell Core, HIIT, CrossChallenge, BodyBalance, Dance! 

 

(Schema och bokning sker via appen Nordic Wellness)

 


Bli medlem

Bli medlem direkt på webben,
vi har medlemskap som passar alla!

Läs mer

Provträna

Träna gratis hos oss en vecka, 
upptäck hur, när och var du vill träna! 

 provträna