Öppet Hus v.10

Publicerat: av Falkenberg Tånga Handelsplats

Under v.10 kommer vi ha öppet hus på klubbarna i Falkenberg. Varmt välkomna att testa på vårt gym och vår gruppträning! Från 11 år får man träna hos oss i målsmans sällskap, från 13 år får man träna själv om receptionen fått ett godkännande från förälder. 

Anmäl er i vår reception vid ankomst.

Passa på och testa vår gruppträning! Vi har ett fullspäckat schema med stor variation på pass, vi har något för alla! 

Kan även tipsa om vårt stora dansevent på fredag, på internationella kvinnodagen, en mix mellan Dance och Zumba, kommer bli riktigt häftigt!  

Välkomna! 


Det händer grejer!

Publicerat: av Falkenberg Tånga Handelsplats

I veckan har vi gjort en stor ommöblering i gymmet. VI har fått speglar i våra nya lyftarpodier och en fin spegelvägg vid våra nya hantlar på ovanvåningen. Fantastiskt resultat! Kikar du inte förbi klubben för att träna, så kika förbi för att kolla vad som händer, som sagt, det händer grejer på Tånga! Å ännu är vi inte i mål, det kommer mer nyheter framöver! 


VasaCykel 3/3

Publicerat: av Falkenberg Tånga Handelsplats

Första söndagen i mars är det i vanlig ordning Vasaloppet och vi erbjuder i vanlig ordning VasaCykel hos oss. Liksom tidigare år är det vår instruktör Johan som peppar er på resan mellan Sälen och Mora. På våra cyklar följer vi skidåkarnas resa via vår stora skärm i salen. Blåbärssoppa och traditionsenliga tilltugg kommer givetvis finnas att tillgå i salen. Vi startar kl. 08:00 och cyklar tills Vasaloppet 2024 fått en segrare. Bokningen släpps en vecka innan eventet, så gör dig redo för bokning till ett av årets roligaste och längsta event. Antar du utmaningen? 


Pop-Up Gym på Hede Fashion Outlet

Publicerat: av Träna på Tånga

Med start torsdag 15 februari och 4 veckor framöver kan vi välkomna dig till Nordic Wellness pop-up-gym på Hede Fashion Outlet i Kungsbacka

Gymmet har öppet samma tider som centret, kl 10-19 torsdag-söndag varje vecka och du kan boka in dig på valfritt pass fram till söndag 10 mars. Förutom att du kan komma och träna när du vill under dessa tider, kommer vi även erbjuda morgon, lunch och kvällsklasser allt från Les Mills Core, HIIT, Cross Challenge, Yoga, Rörlighet, löpklasser mm. Du bokar dig via mail hede@nordicwellness.se.

Det bästa av allt är att du inte behöver vara medlem på Nordic Wellness för att komma och träna dessa veckor på Hede Fashion Outlet.

Ett perfekt tillfälle att testa vilka träningsformer som passar just dig. Det kommer vara tävlingar varje vecka där du kan vinna fina priser från Nordic Wellness och butikerna på Hede Fashion Outlet.

För mer info följ oss på sociala media eller gå in på https://www.hedefashionoutlet.se

Välkomna in!


Leverans från ELEKO!

Publicerat: av Falkenberg Tånga Handelsplats

På måndag kommer det leverans från Eleiko till klubben! Tävlingsbänkar, fler lyftarpodier, smithmaskiner och tyngre hantlar till vår övervåning. Så under dagen på måndag kan det vara lite rörigt på klubben, men det får vi stå ut med, kommer bli såååå bra när det är klart! Bli medlem

Bli medlem direkt på webben,
vi har medlemskap som passar alla!

Läs mer

Provträna

Träna gratis hos oss en vecka, 
upptäck hur, när och var du vill träna! 

 provträna