Nu kan du dansa Zumba hos oss!

Publicerat: av

På torsdag startar vår Zumba igång! Varje torsdag kl. 17:00-18:00 kan du dansa Zumba med vår dansanta instruktör Julia. 

 

ZUMBA är en enkel dansklass där vi till latinska rytmer skakar höfter, rör oss till musiken och får massor med träningsglädje. Du tränar kondition och koordination i en mix av latinamerikanska dansformer. Koreografin är lätt att följa och passar perfekt till just den låten som strömmar ur högtalarna.

Inga förkunskaper krävs och vi lovar, du kommer lämna salen fylld av dansglädje och energi! 


Premiär för BaseCore

Publicerat: av

På onsdag den 5:e oktober har vi premiär för vårt nya koncept BaseCore på klubben med vår instruktör Marianne.

Vad är BaseCore?
BaseCore är en skonsam träningsform med fokus på att stärka din Core. Din Core innefattar mage, rygg, ländrygg, höfter och skuldror vilket är muskler som har en stabiliserande funktion för kroppen. Genom denna träningsform ökar du din kroppskännedom och skapar en bättre hållning och stabilitet till vardagen. Klassen passar både nybörjare och vana deltagare.

Ett riktigt bra pass, in och boka er! Önskar du hjälp med att boka, kontakta vår reception.


Tånga 3 år!

Publicerat: av

Den 26/9 firar Nordic Wellness Falkenberg Tånga 3 år! Detta vill vi givetvis fira tillsammans med er! Alla är välkomna denna kväll, medlem eller ej. Vi kommer fira med härliga gruppträningsklasser på schemat, nyheten Zumba kommer göra sin debut. Vi kommer bjuda på lite gott att mumsa på, tävlingar, utlottningar och givetvis kommer det hända spännande grejer i vår kidzclub för dom små. Varmt välkomna att fira denna dag med oss! 26/9 kl. 17-20.


Workout of hope 20/9

Publicerat: av

Tisdagen den 20/9 kl. 18:15-19:15 bjuder vår grymma instruktör Elin in till Workout of hope. Ett pass till förmån för barncancerfonden. Vi kommer ha insamling och utlottningar denna kväll. 

Missa inte denna chans, ett välgörande pass både för dig och för barncancerfonden. Boka dig via vår app, hemsida eller reception. 


Höstterminen av vår barndans!

Publicerat: av

På söndag startar vi igång höstterminen! Ännu har ni ett dagar på dig att boka er plats. Vi erbjuder dans för barn mellan 2-11 år. Anmäl er via hmesidan, barn och ungdom, eller via vår reception. Vi ser så mycket fram emot denna höst, fylld med dansglädje på klubben! Välkomna! Bli medlem

Bli medlem direkt på webben,
vi har medlemskap som passar alla!

Läs mer

Provträna

Träna gratis hos oss en vecka, 
upptäck hur, när och var du vill träna! 

 provträna