PROVA-PÅ BARNGYMNASTIK

Publicerat: av Gävle Brynäs

Snart börjar höstens klasser för barngymnastiken igen. 17e Augusti mellan 11:15-13:30 har vi Junior Day där det finns möjlighet att träffa våra instruktörer och prova på gymnastiken. Vi bjuder på fika. Välkomna!


LesMills SHAPES på gruppträningsschemat!

Publicerat: av Gävle Brynäs

Från och med nästa vecka erbjuder vi det nya konceptet LesMills SHAPES hos oss. Du hittar det på schemat under onsdagar & torsdagar. LesMills Shapes är en blandning av Pilates, Barre & PowerYoga och är en lågintensiv styrkeklass. 


Öppet hus under HELA v.4!

Publicerat: av Gävle Brynäs

Under v.4 (22-28/1) har vi öppet hus hela veckan! Under veckan kommer vi ha gruppträningsbingo där alla som fyller hela brickan får en fri månad - samt är med och tävlar om ett 6mån-kort och en välfylld träningsväska. 
Öppet hus gäller under bemannade tider, alla är välkomna!


PROVA-PÅ BARNGYMPA!

Publicerat: av Gävle Brynäs

Lördag 13/1 kommer vi en prova-på dag för vår kommande kursstart i barngymnastik. Alla är välkomna och föräldrar får träna gratis i gymmet medan barnen är i gruppträningssalen med våra instruktörer. Vi bjuder på fika & pannkakor. 


NYTT GRUPPTRÄNINGSSCHEMA V.2

Publicerat: av Gävle Brynäs

Fr.o.m v.2 kommer ett helt nytt gruppträningsschema med flera nya instruktörer och koncept. Vi kommer erbjuda över 30st klasser i veckan. Schemat hittar ni här på hemsidan eller via appen. Bli medlem

Bli medlem direkt på webben,
vi har medlemskap som passar alla!

Läs mer

Provträna

Träna gratis hos oss en vecka, 
upptäck hur, när och var du vill träna! 

 provträna