PÅ LUCIA ANORDNAR VI UTOMHUS LÖPNING!

Publicerat: av Gävle Valbo

Spring med oss på Lucia 13/12 17:30. VI kommer mötas i boulognerskogen och springa eller gå en slinga runt. Vi bjuder på lussefika och glögg samt anordnar ett lotteri. Mer information finner du på våra sociala medier. Alla är välkommen att delta och ta sig slingan runt i eget tempo!


NYA INSTRUKTÖRER OCH FLER KLASSER!

Publicerat: av Gävle Valbo

Vi välkomnar nya instruktörer och därmed nya gruppträningskoncept! Bodycombat, bodypump, cykel, yin yoga och mer. Vi ser så mycket fram emot att dra igång med fler klasser. 


SPRING FÖR ROSA BANDET

Publicerat: av Gävle Valbo

21/10 09:30 springer vi 11 km tillsammans, avslutar med smörgåsar, fika och yoga i Valbo. Deltagande kostar 200 kr och pengarna går oavkortat till Rosa Bandet. Vi startar i Nordic Wellness Gävle City och springer till en vättskestation i Alborga by och sedan i mål i Valbo på Nordic Wellness.

#Tillsammansmotcancer

Anmälan sker till: gavle.brynas@nordicwellness.se


TRY-OUT-PADEL PÅ TISDAGAR

Publicerat: av Gävle Valbo

Varmt välkommen på Try-out-padel!

Vi bjuder in Nordic Wellness medlemmar till TRY-OUT-PADEL! Ett kostnadsfritt tillfälle för medlemmar att testa på padel. Racket finns att hyra och vi har bollar att tillgå, dessutom har vi vår fantastiska instruktör Linus på plats för att hjälpa dig komma igång med spelet.

Varmt välkommen med din bokning.


GYMINFO!

Publicerat: av Gävle Valbo

Vår PT Ahmd håller gyminfo 5/9 17:00 och 11/9 11:00. Då går han igenom maskiner och ger tips och råd till din träning. Välkommen till detta lysande tillfälle att lära dig mer om maskiner och teknik inom styrketräning. Bokning sker via Nordic Wellness appen eller i receptionen.Bli medlem

Bli medlem direkt på webben,
vi har medlemskap som passar alla!

Läs mer

Provträna

Träna gratis hos oss en vecka, 
upptäck hur, när och var du vill träna! 

 provträna