BARN OCH UNGDOM

Publicerat: av Billdal Skintebo

NYHET HÖSTEN 2022
Nordic Wellness erbjuder träning och aktiviteter för hela familjen! Tigern Teo välkomnar alla barn och ungdomar till höstens roligaste träning - dans, yoga och gymnastik! Barn och ungdomar mellan 2-14 år kommer får släppa loss och ha kul på Nordic Wellness runt om i hela Sverige.

Kursstart i augusti/september 
För de minsta i åldrarna 2-8 år har vi kursstarter med JUNIOR DANCE, JUNIOR GYMPA, JUNIOR GYMNASTICS. För ungdomar i åldrarna 6-14 har vi JUNIOR YOGA och MOVE IT.
Titta på vårt schema och boka online.

UNGDOMSTRÄNING
Du som är mellan 11–12 år tränar tillsammans med målsman både på våra gym och på våra gruppträningspass. Från dagen du fyllt 13 år kan du träna själv. Personer som är under 18 år måste ha en myndig person som stå för autogirot. Den personen måste då vara med när abonnemanget tecknas (gäller alla medlemskap inklusive prova-på-kort). Lokala avvikelser kring åldergräns förekommer på våra klubbar

KALAS
Vi anordnar även födelsedagskalas på samtliga av våra Family Fitnessklubbar. Då bjuds det på dans, lek, korv med bröd och mycket mer. För bokning av barnkalas kontakta din klubb.


Bli medlem

HEADS UP!

Letar du lokal och har en verksamhet inom hälsa, friskvård eller skönhet? Ta chansen och hyr ett rum på någon av alla våra fina klubbar så som Almedal, Mölndal Galleria eller Frölunda Kontrabas!

Provträna

Träna gratis hos oss en vecka, 
upptäck hur, när och var du vill träna! 

 provträna