December är här

Publicerat: av

Vi välkomnar årets sista månad med öppna armar och vi säger snart adjö till år 2020. Vi har gått igenom många förändringar och ni kära medlemmar har tagit det med bravur. Vi har varit permitterade, haft annorlunda bemanningstider, tillsatt mer personal, bokat av vår gruppträning, möblerat om, stängt av, fått säga till och påminna varandra om att hålla avstånd, sprita händer och inte minst sprita våra maskiner. Vi har lärt oss mycket nytt!

Vi på Nordic Wellness Kumla City hoppas på att år 2021 blir bättre än året som varit. Att vi tillsammans med er kan glädjas åt att vi har varandra, peppar till en härlig träningsmiljö samt att alla fortsätter ta sitt ansvar. Vi alla behöver fortsätta träna och röra på oss, det vet vi alla om! 

Tillsammans hittar vi nya lösningar mot en säkrare träning, vi står aldrig still. Du har idag tillgång till Wellness Online via vår app och kan likväl träna hemma, eller ute. Vill du träna på klubben när det är mindre folk så kan du komma under dagtid, samt sen kväll. Det går också bra att slå en signal till oss för att säkerställa hur läget är på klubben innan du väljer att åka och träna. Du når oss på 073-868 25 42. 

Håll i, håll ut och håll avstånd! 

Bästa hälsningar från Julia med personal!

 


Bli medlem

Bli medlem direkt på webben,
vi har medlemskap som passar alla!

Läs mer

Provträna

Träna gratis hos oss en vecka, 
upptäck hur, när och var du vill träna! 

 provträna