RENOVERING AV OMKLÄDNINGSRUM!

Publicerat: av Frölunda Torg

Kära medlemmar, våra toaletter och duschar kommer att vara stängda för renovering från och med måndag 15/07/2024 i cirka 6-8 veckor. 

Vi ser fram emot nya & fräscha omklädningsrum!


KLUBBEN FYLLER 10 ÅR!

Publicerat: av Frölunda Torg

Den 3 Juni så är det storkalas på klubben då vi firar att vi har haft öppet i 10 år! Detta kommer att firas med roliga gruppträningspass, öppet hus, tårta, DJ och mycket mer! Kom gärna förbi för en fantastiskt firande med våra härliga medlemmar, varmt välkommen!


NW IN THE PARK - FRÖLUNDA TORG

Publicerat: av Frölunda Torg

Vi har en rolig nyhet att dela med oss av!

I år erbjuder vi på Nordic Wellness Frölunda Torg konceptet NW In The Park!

NW In The Park innebär gratis utomhusträning Maj-Augusti för allmänheten och självklart för befintliga medlemmar. 

Vi kommer att köra detta på Positivparken och kommer att uppdatera om datum och tider på Instagram @nordicwellnesfrolundatorg samt på vår facebooksida!

Mer info kommer inom kort, vi ses!


Utbyggnad Frölunda Torg

VI UTÖKAR KLUBBEN!

Publicerat: av Frölunda Torg

Spännande nyheter!

Inom kort kommer klubben att få ca 300 extra kvadratmeter där vi främst kommer utöka vår gymyta. Håll utkik för mer info!


Magnus_fb_final.jpg

Nordic Wellness stödjer Mustaschkampen

Publicerat: av Nordic Wellness

Nordic Wellness är idag en av Sveriges största träningsverksamheter med över 120 klubbar runt om i landet. Här tränar idag över 200 000 människor som alla har egna mål med sin träning och hälsa. Det är tillsammans med dem vi skapar ett gemensamt mål och spänner musklerna för att lyfta Mustaschkampen.

– På ett eller annat sätt påverkas vi alla någon gång i livet av cancer, oavsett om det är vi själva som drabbas eller någon i vår närhet. Det känns helt självklart för mig som VD på ett friskvårdsföretag att göra vad jag kan för att minska antalet drabbade och bidra med pengar till forskningen. Därför ställer Nordic Wellness upp i Mustaschkampen 2016, säger Magnus Wilhelmsson, VD på Nordic Wellness.

Mustaschkampen är en årlig kampanj som pågår under hösten/vintern till förmån för prostatacancer, idag Sveriges vanligaste cancerform. Syftet med kampanjen är att samla in pengar till forskning om sjukdomen samt driva opinionsbildning för en bättre prostatacancervård. Den uppmanar dessutom alla män över 45 år att genomföra en PSA-undersökning.

– Vi är jätteglada att ha fått med Nordic Wellness som en av våra huvudsponsorer då vi i årets kampanj även fokuserar på mäns hälsa. Män motionerar mindre än kvinnor och har en mindre hälsosam livsstil. Det vill vi ändra på, säger Torsten Tullberg, kampanjledare för Mustaschkampen.

Läs mer om Mustaschkampen härBli medlem

Bli medlem direkt på webben,
vi har medlemskap som passar alla!

Läs mer

Provträna

Träna gratis hos oss en vecka, 
upptäck hur, när och var du vill träna! 

 provträna