Gymmet är åter öppet efter vattenskada

Publicerat: av Göteborg Almedal

Sedan onsdag eftermiddag 17/2 är gymmet åter öppet som vanligt, med våra ordinarie öppettider. Då delar av fastigheten tyvärr har blivit vatten- och fuktskadad så har vi tvingats spärra av området där vi har våra lyftar-platåer, samt våra två solarier och den handikapptoalett som finns i entrén. I nuläget kan vi inte svara på hur länge dessa delar av gymmet/entrén kommer att vara avspärrad, men uppdateringar kommer att komma. Detta innebär att man i nuläget tyvärr inte kan nyttja våra solarier, eller träna vid fyra stationer. Vi har markerat dessa områden och hoppas på er förståelse och tålamod. 

Arbete och utredning av skadan pågår, och vi kommer att uppdatera er medlemmar så fort vi får fler besked som kan komma att påverka er träning. Med några intensiva dagar bakom oss är vi så glada över att kunna hålla öppet igen! 


Bli medlem

Bli medlem direkt på webben,
vi har medlemskap som passar alla!

Läs mer

Provträna

Julkampajen har dragit igång!

Julen har kommit tidigt till oss på Almedal med massa fina erbjudanden! 10-klippkort till halva priset, kan det bli bättre än så?!! Passa på att köp en julklapp till en vän eller familjemedlem eller varför inte en tidig julklapp till dig själv?!!🎁