Uppdatering vattenskada: Onsdag 17/2 kl 14.00 öppnar klubben igen

Publicerat: av Göteborg Almedal

Hej kära medlem,

Till att börja med – stort tack för din förståelse för vår situation i och med den akuta vattenskada som igår inträffade i fastigheten till vår klubb Nordic Wellness Almedal.

Efter en stor insats av personal och räddningstjänst är allt vatten borta, och just nu pågår efterarbete och utredning av sakkunniga. Några delar av gymmet kommer att behöva förbli avspärrade till dess att skadeservice och fastighetsförvaltaren har utfört sina uppdrag. Vi kommer genom avspärrningsmarkeringar tydligt att markera vilka maskiner/delar av gymmet som ej får tillträdas.

Under dessa premisser kommer vi att kunna välkomna er tillbaka till klubben imorgon onsdag 17/2 från kl 14.00. Fram till dess ber vi er som vill träna att besöka våra närliggande klubbar i Göteborg. Har du endast Silverkort kopplat till Almedal så går det bra att besöka Krokslätts fabriker och Mölndal Galleria och gästträna fritt under bemannade öppettider.

Alla eventuella bokningsspärrar som uppstått i samband med att vi snabbt tvingades stänga ner kommer givetvis att plockas bort.

Vi ser fram emot att få välkomna er alla tillbaka imorgon från kl 14.00!

Varma hälsningar,

Ellinor med personal


Bli medlem

Bli medlem direkt på webben,
vi har medlemskap som passar alla!

Läs mer

Provträna

Julkampajen har dragit igång!

Julen har kommit tidigt till oss på Almedal med massa fina erbjudanden! 10-klippkort till halva priset, kan det bli bättre än så?!! Passa på att köp en julklapp till en vän eller familjemedlem eller varför inte en tidig julklapp till dig själv?!!🎁