Pågående arbeten på klubben

Publicerat: av Nordic Wellness Backaplan

Som vi tidigare informerat om drabbades skåpen i herrarnas omklädningsrum av ett systemfel i slutet av september vilket medförde att vi tvingades bryta upp ett flertal skåpsluckor. Vi kan nu meddela att nya skåpsluckor börjat anlända till klubben och våra servicetekniker arbetar med att montera upp dessa successivt. Det är dock ett litet tag kvar tills detta arbete är fullbordat och vi ber er därför att ha fortsatt överseende med detta. Dela gärna skåp med din träningskompis eller byt om och lämna väskan hemma.

I början av oktober drabbades även bastun i herrarnas omklädningsrum av skadegörelse vilket medförde att bastun var helt obrukbar. Våra elektriker var snabbt på plats för att se över skadan samt beställa de reservdelar som krävs för att återställa bastun och förhindra att det händer igen. Reservdelarna förväntas anlända i början av vecka 42 och så fort de ankommit kommer arbetet med att återställa bastun att påbörjas.

Under vecka 42 kommer även en del takplattor att bytas ut på klubben då de blivit skadade eller smutsiga. Denna vecka pågår även ett storstäd på klubben vilket medför större resurser av städpersonal. Storstädningen kommer att pågå när det är som minst folk på klubben för att vi alla skall ha fortsatt möjlighet att hålla ett gott avstånd till varandra.

Tack för er förståelse!


Bli medlem

Bli medlem direkt på webben,
vi har medlemskap som passar alla!

Läs mer

Provträna

Träna gratis hos oss en vecka, 
upptäck hur, när och var du vill träna! 

 provträna