grupp.jpg

Burpeethon

Publicerat: av Göteborg Backaplan
BURPEETHON 2021 är äntligen här!
Corona ställde in i princip hela 2020, men nu är vi tillbaka!
VAD ÄR BURPEETHON?
Under 60 minuter gör du så många burpees du klarar av! Sen skänker du själv 1kr per repetition till Musikhjälpen. För att du ska klara av att göra alla burpees spelar bandet Pannben livemusik non-stop under tiden!
VARFÖR BURPEETHON?
1. I år går pengarna från Musikhjälpen under temat För en värld utan barnarbete!
2. Du har alltid velat ta reda på hur många burpees du kan göra på en timme.
3. Bandet Pannben spelar live och peppar under tiden.
NÄR ÄR BURPEETHON?
Lördag 18/12 kl 12.00-13.00
Uppvärmning med Pannben 11.30
VAR ÄR BURPEETHON?
Nordic Wellness Backaplan är medarrangör och upplåter sin fina sal till evenemanget. Vi kommer även att satsa på en livestream med den sprillans nya tekniken i lokalen. Länken kommer att hittas här när det närmar sig.
HUR GÖR MAN EN BURPEE?
En burpee är armhävning + upphopp. Vi anammar endast två "regler". Bröstet ska nudda marken, och vid upphoppet klappar man händerna ovanför huvudet.
(Genomgång av övningen sker även på plats.)
SPONSRING
För att vi ska kunna prestera på topp bjuds alla deltagare på diverse energigivande produkter (mer info kommer)! Dessutom vinner tre deltagare goodiebags med massa goodies!
OMBYTE OCH DUSCH?
Omklädningsrum och alla faciliteter finns på plats. Vill du låsa in dina saker i ett skåp låses de med medlemskort. Om du som inte är medlem vill låsa in dina saker finns det lånekort i receptionen.
RESTRIKTIONER?
I skrivande stund finns det inga restriktioner för gym, men om det beslutas så kommer vi självklart att följa riktlinjerna.
BÖSSAN
Du swishar individuellt till den gemensamma bössan på Musikhjälpens officiella sida: https://bossan.musikhjalpen.se/burpeethon-med-pannben-hos...
VILKA ÄR PANNBEN?
Bandet Pannben har sedan 2016 spelat livemusik till träningspass, och arrangerar för femte året Burpeethon för Musikhjälpen. Musiken består av hits och pärlor från dåtid till nutid, med fokus på energi genom hela passet! www.pannben.net
VAD FÅR DU SOM DELTAGARE?
Nordic Wellness Backaplan bjuder på smakprover från deras energiprodukter, men fler överraskningar kommer inom kort!
Förutom detta bjuder vi på ett mäktigt gig och kulturupplevelse, ett fantastiskt träningspass i en grupp som hålls samman av det gemensamma målet att stötta Musikhjälpen 2021! 
Länk till stream:

https://us02web.zoom.us/j/83686831353 

 

Välkomna till oss!


Bli medlem

Bli medlem direkt på webben,
vi har medlemskap som passar alla!

Läs mer

Provträna

Träna gratis hos oss en vecka, 
upptäck hur, när och var du vill träna! 

 provträna