Vi bygger ut och bygger om!

Publicerat: av Nordic Wellness Domkyrkan

Under maj månad har vår klubb genomgått en hel del upprustningsarbeten. Klubben har bland annat fått nytt golv och ny färg, omklädningsrummen har fräschats till med nya skåp och speglar och det har tillkommit en helt ny del - en yta för funktionell träning för att just du ska få ut din maximala träningsupplevelse. Utöver detta håller dessutom konditionsparken på att byggas ut och byggas om i skrivande stund, så även maskinparken. Klubben har fått helt nya hantlar och redskap och inom kort kommer även en och annan ny maskin.

Två av salarna har även nu utrustats med skärmar och vi kan därför nu även erbjuda virtuell träning - detta innebär att det kommer att finnas gruppträningsklasser i stort sett VARJE timme! Den virtuella träningens utbud är otroligt brett och vi kommer att erbjuda alltifrån RPM och Sprint till Bodypump, GRIT, Bodyjam och mycket mer.

Vi håller öppet som vanligt under hela renoveringen och påminner samtliga besökare att hålla avstånd till varandra. Varmt välkomna till nya Nordic Wellness Domkyrkan.


Bli medlem

Bli medlem direkt på webben,
vi har medlemskap som passar alla!

Läs mer

Provträna

Träna gratis hos oss en vecka, 
upptäck hur, när och var du vill träna! 

 provträna