Parkeringshuset Bergskroken

Publicerat: av Nordic Wellness Krokslätts Fabriker

Sedan några veckor tillbaka har det suttit uppe lappar i och omkring fastigheten gällande det angränsande parkeringshuset och dess öppettider. Fastighetsägaren har tagit beslut om att begränsa parkeringshusets öppettider på grund av ett flertal incidenter med inbrott i bilar och skadegörelse. Parkeringshuset kommer att vara öppet måndagar-fredagar 06-19, övriga tider är det stängt för allmänheten. Under angivna tider går det alltså bra att parkera i huset mot avgift, precis som tidigare. Datum för när detta träder i kraft kommer att meddelas av fastighetsägaren inom kort.

Vi vet att det är många som tar bilen till oss när man tränar, framför allt på kvällstid och helger. Vi vill därför informera er om att det finns massor av parkeringar på andra sidan huset, mot Lisebergs-hållet. Även dessa är avgiftsbelagda och betalas snabbt och smidigt med app eller sms. Dessa parkeringar är ofta upptagna under kontorstider, men övriga tider brukar det finnas massor av lediga platser!

Så har du inte möjlighet att ta en promenad eller cykla till ditt träningspass hos oss finns det alltså andra parkeringsmöjligheter. Är du boende i Bergskroken och blir berörd av detta, kontakta fastighetsägaren så hjälper de dig med din nyckeltag.


Bli medlem

Bli medlem direkt på webben,
vi har medlemskap som passar alla!

Läs mer

Provträna

Träna gratis hos oss en vecka, 
upptäck hur, när och var du vill träna! 

 provträna