Vi fyller 1 år!

Publicerat: av

Tänk att det var bara 1 år sedan vi öppnade portarna för oss inne på Mölndal Galleria och det bara vällde folk in! Nu har det gått 1 år och det kommer fortfarande in nya medlemmar som vill träna hos oss, på årets klubb! Inte konstigt med tanke på det fina gymmet med allt vad det innebär! Nu är det dags att fira oss och våra fantastiska medlemmar, och även dig som funderar på att bli medlem! 

I samband med kalaset så kör vi även superrelease på alla Les Mills klasser. Redan efter någon dag så blev klasserna fullbokade, så vi la in ytterligare en klass och nu börjar den fyllas på den med. Kom ihåg att vi har drop in till alla våra klasser så även fast du inte är bokad så har du möjlighet att få en plats! Är du inte medlem, kom 35 min innan klassen och registrera en provvecka så bokar vi upp dig på en drop in i samband med detta, i mån av plats givetvis. 

Ni trodde väll inte att vi skulle glömma tårta på ett kalas!? Såklart inte. Vi bjuder på kaffe med tårta, bubbel och smakprover av diverse olika produkter!

DJ i entrén kommer lyfta upp dig redan från håll och vi har aktiviteter i kids club, så plocka gärna med dig ditt barn om eller syskonbarn eller kusinbarn! 

Förgyll dagen med oss! 


Bli medlem

Nordic Wellness Mölndal Galleria har en perfekt lokal till uthyrning för dig som utrymme för behandling med tillgång till yta för kontor, eget badrum, tvätt och egen ingång.

Lokalen är uppdelad i 3 rum med ett badrum och en tvättstuga och ligger på strax över 53Kvm.  

Provträna

Träna gratis hos oss en vecka, 
upptäck hur, när och var du vill träna! 

 provträna