Rutiner från och med 1 December 2018!

Publicerat: av

Rutiner rutiner på NW Höganäs från och med 1/12!

Vi vill skapa rörelseglädje och en unik träningsmiljö där du får den absolut mest inspirerande upplevelsen. Även om vi tycker att vi tillsammans verkligen skapar en känsla av samhörighet, gemenskap och glädje redan NU, så vet jag, att vi har många områden där vi kan hjälpas åt och bli ÄNNU bättre. TILLSAMMANS!

*Alla medlemmar ska vid varje klass vänta UTANFÖR salen. Oavsett om dörren till salarna är öppna eller ej. Mellan 2 olika klasser går man ut ur salen för att respektera Instruktörens behov av att landa i salen och förbereda sitt egna kitt för att sedan kunna vara ert 100% stöd efter insläpp. Din instruktör/värd /värdinna för klassen kommer att ta emot dig i dörren. Var redo med din biljett.

*Hämta din bokade passbiljett i kundkiosken 10min innan passet börjar, om du bokat dig i förväg eller, boka dig på en av drop in platserna via vår kundkiosk eller reception, om den är bemannad. Ingen släpps in i salen utan biljett. Platserna är begränsade och det innebär först till kvarn via vårt bokningssystem. Fler bokningsregler hittar ni på hemsidan och i häftet som ni har fått ”Välkommen till oss”

*Fortsätt Le mot din nästa. Ser du en vilsen själ, sträck ut en hand! 

*INGA barn i gymmet! Era barn får endast vistas i Kidzclub! Större barn får använda kidzclub trots att det är obemannat.

*Åldersgräns i gymmet är betalande medlem från 11år. Från 13år får du träna utan förälder.

*INGA väskor i gymmet! INGA!!! Alla låses in. Vi plockar bort väskor och ytterkläder från gymmet om dessa finns. Du låser skåpet i omklädningsrummet med ditt instämplingsalternativ. (Chipkort eller Armband)

*Ni får INTE släppa in någon annan i entren, utan några som helst undantag. Missköts detta så leder det till omedelbar avstängning! 

*Har du råkat glömma ditt kort/armband? ÅK HEM OCH HÄMTA DET! Under bemannad tid kan du betala 20:- för en manuell instämpling. Att stämpla in med sitt chipkort och armband är ett måste. De finns av en anledning.

*Lägg tillbaka din vikt/utrustning på avsedd plats, efter användning. Alltid.

*Torka av träningsstationen efter dig! Alltid.

*INNE skor används inne, UTE skor används ute! Att gå från bilen in, räknas som uteskor.  

*Läs vår roll up på klubben som heter ”trivselregler”. Dessa gäller! Dessa regler finns inte för att peka finger utan för att vi alla vill ha en ökad trivsel!

 

FUN                 MOVEMENT                STRONG                 TOGETHER


Bli medlem

Bli medlem direkt på webben,
vi har medlemskap som passar alla!

Läs mer

Provträna

Träna gratis hos oss en vecka, 
upptäck hur, när och var du vill träna! 

 provträna