Bemannat

Publicerat: av

Vi har bemannat måndag-torsdag 16-20 men pga hög sjukfrånvaro kan det hända att vi har obemannat vissa dagar. Vi jobbar med att försöka ha bemannat alla dagar. Tack för er förståelse. 


Öppettider

Publicerat: av

Vi vill be om ursäkt för att det har varit dåligt bemannat i receptionen. 
I dagsläget har vi bemannat måndagar och tisdagar 16-20, vi jobbar med att få in bemanning flera dagar. Tack för erat tålamod.


Medlemskväll 15 maj

Publicerat: av Nordic Wellness Vårväderstorget

Tisdag 15 maj 16.00-20.00 är du varmt välkommen på medlemskväll på Vårväderstorget. Vi ser fram emot en toppenkväll med er!


Redskap till crosscagen.jpg (1)

Nyheter till Crosscagen!

Publicerat: av

För dig som föredrar att träna lite mer funktionell träning eller kombinera styrketräningen med lite puls, kan vi nu nu glatt meddela att lite nya redskap har tillkommit i Crosscagen. Utöver wallballs, battleropes, monkeyswing mm kan du nu även baka in plyoboxen, kettlebells och lite slag på säcken i din träning. 

Testa våra nya redskap vid nästa besök och ta din träning till en ny pulsnivå!


intrinity_nyhetsbild.jpg

In-Trinity – Nytt träningskoncept till Nordic Wellness

Publicerat: av Nordic Wellness

Träningskonceptet och redskapet In-Trinity öppnar upp helt nya dörrar för både flexibilitet och effektiv styrketräning. Nordic Wellness är först i Sverige med att ta in det nya konceptet, signerat Spinning-grundaren Johnny G och Matrix.

Idén till In-Trinity fick Johnny G från när han låg på en kulle av gräs intill en flod i Brasilien. Samtidigt som han låg där och började sträcka ut sig själv slogs han av tanken att om han kunde föra sina händer under jordens så skulle han kunna utöka sin rörelse och nå djupare än marken skulle tillåta. Tankarna formades till en idé, som slutligen resulterade i det unika redskapet som vi nu väljer att ta in till Nordic Wellness.

Redskapet kommer att användas under speciellt utformade pass där vi nyttjar brädan till fullo för att bli öka vår flexibilitet och styrka. Kolla in filmen nedan så kommer ni snabbt inse hur träningskonceptet kommer att skapa nya möjligheter för din träning.

Mer information kommer om framtida klasser och vilka klubbar In-Trinity kommer att finnas på.
Bli medlem

Onsdagen 19/6 är det dags för medlemskväll.
Vi kommer att bjuda på mumsiga snittar, roliga tävlingar med fin fina priser och även en oförglömlig kväll.
Tid: 15:00-20:00

Varmt välkomna!
/KRAM PERSONALEN

Provträna

Träna gratis hos oss en vecka, 
upptäck hur, när och var du vill träna! 

 provträna