Tjejvecka på klubben

Publicerat: av Hallstahammar Parkgatan

Hela vecka 43 kommer vi ha en tjejvecka på klubben och vi kickstartar veckan redan måndagen den 25 oktober med smakprov, goodiebags och tävlingar. Varje dag kommer det hända något utöver det vanliga på klubben (måndag-fredag). Självklart är alla välkomna att träna som vanligt fast vi fokuserar lite mer på det kvinnliga. Fler uppdateringar kommer under nästkommande vecka.


Vi byter ut lysarmaturen

Publicerat: av Hallstahammar Parkgatan

Under hela vecka 41 kommer vi att byta ut all befintlig armatur mot nya led plattor på klubben. Under tiden som armaturen byts ut så kan de uppfattas som lite rörigt på klubben och vi hoppas att ni kan ha överseende med det.


Äntligen är dagen här

Publicerat: av Hallstahammar Parkgatan

Som vi har längtat och väntat! Idag böt vi äntligen ut hantlarna på klubben! Passa på att köra ett svettigt överkropps pass nästa gång du tränar hos oss och invig denna efterlängtade nyhet


Vi bytter hantlar på klubben

Publicerat: av Hallstahammar Parkgatan

Äntligen! 

Under oktober månad kommer vi byta ut våra hantlar efter era önskemål. Exakt datum för bytet kommer längre fram. 


Magnus_fb_final.jpg

Nordic Wellness stödjer Mustaschkampen

Publicerat: av Nordic Wellness

Nordic Wellness är idag en av Sveriges största träningsverksamheter med över 120 klubbar runt om i landet. Här tränar idag över 200 000 människor som alla har egna mål med sin träning och hälsa. Det är tillsammans med dem vi skapar ett gemensamt mål och spänner musklerna för att lyfta Mustaschkampen.

– På ett eller annat sätt påverkas vi alla någon gång i livet av cancer, oavsett om det är vi själva som drabbas eller någon i vår närhet. Det känns helt självklart för mig som VD på ett friskvårdsföretag att göra vad jag kan för att minska antalet drabbade och bidra med pengar till forskningen. Därför ställer Nordic Wellness upp i Mustaschkampen 2016, säger Magnus Wilhelmsson, VD på Nordic Wellness.

Mustaschkampen är en årlig kampanj som pågår under hösten/vintern till förmån för prostatacancer, idag Sveriges vanligaste cancerform. Syftet med kampanjen är att samla in pengar till forskning om sjukdomen samt driva opinionsbildning för en bättre prostatacancervård. Den uppmanar dessutom alla män över 45 år att genomföra en PSA-undersökning.

– Vi är jätteglada att ha fått med Nordic Wellness som en av våra huvudsponsorer då vi i årets kampanj även fokuserar på mäns hälsa. Män motionerar mindre än kvinnor och har en mindre hälsosam livsstil. Det vill vi ändra på, säger Torsten Tullberg, kampanjledare för Mustaschkampen.

Läs mer om Mustaschkampen härBli medlem

Bli medlem direkt på webben,
vi har medlemskap som passar alla!

Läs mer

Provträna

Träna gratis hos oss en vecka, 
upptäck hur, när och var du vill träna! 

 provträna