RELEASEVECKA!

Publicerat: av Jönköping Campus

v.10 släpper Les Mills de nya releaserna på deras koncept. 

Ny musik och ny koreografi väntas tillsammans med era favoritinstruktörer!

Välkomna! 


Ombyggnation klar!

Publicerat: av Jönköping Campus

Hoppas ni gillar vår ombyggnation! 

Nu har vi 100kvm mer gymyta, fler speglar, ny hantelyta, nya bänkar, nytt golv och massa mer yta för funktionell träning! 

 

 


Ursäkta röran, vi gör om!

Publicerat: av Jönköping Campus

Vi är igång med vår ombyggnation och snart har vi 100kvm större gymyta! Vi kommer behöva stänga gymdelen under tiden vi lägger nytt golv vilket är 19-21 december.

De dagarna går gymmet ej att använda med gruppträningen är igång under våra bemannade tider och receptionen är öppen som vanligt. Har ni ett silvermedlemskap kan ni under tider träna på närliggande klubbar i Jönköping kostnadsfritt under bemannade tider. 


RELEASEVECKA!

Publicerat: av Jönköping Campus

Äntligen releasevecka! Les mills släpper nu under v.50 sina senaste releaser med nya koreografier, ny musik och en massa träningsglädje! Se till att testa de nya releaserna tillsammans med era favoritinstruktörer nu under veckans gång. Välkomna! 


Vi utökar gymmet med 100kvm!

Publicerat: av Jönköping Campus

Tomten kom tidigt i år! V.50 påbörjar vi arbetet med att utöka vår gymyta med 100kvm. Vi kommer även att lägga om golvet i gymmet så det är svart gummigolv överallt. Hantelytan flyttas och blir större, fler speglar kommer sättas upp och fler bänkar kommer snart till klubben. 

Hoppas ni är lika taggade som vi är! Bli medlem

Bli medlem direkt på webben,
vi har medlemskap som passar alla!

Läs mer

Provträna

Träna gratis hos oss en vecka, 
upptäck hur, när och var du vill träna! 

 provträna