Nu är de nya maskinerna på plats!

Publicerat: av Juni

Igår levererades våra nya efterlängtade maskiner till Solåsen!

Nu har vi ytterliggare en dubbelsidig kabelmaskin med plats för både sittande rodd och latsdrag. Vi har även fått en sprillans ny trappmaskin och en crosstrainer! Så nu blir det ännu roligare att träna både styrka och kondition hos oss. 


Nu drar vi igång med lunchklasser!

Publicerat: av Maj

Från och med vecka 19 kommer du kunna boka in dig på lunchträning med vår duktiga instruktör Johanna! Hon kommer bjuda på 45 minuter Crosscage som kommer öka din styrka, kondition och explosivitet! 

Klassen kommer gå på måndagar 12:00-12:45 och onsdagar 12:00-12:45. Säkra din plats redan nu och gå in och boka i appen!


Premiär för NW in the Park!

Publicerat: av April

Varmt välkomna till NW in the Park 2022 som i år tar plats i Jönköping och Göteborg! Vi ser fram emot en härlig sommar tillsammans med er och härlig träning utomhus under bar himmel. Vi använder oss av kroppen som redskap och rör oss till fartfylld musik. Vi startar upp med två härliga PRE PARTY event 14/5 i Jönköping och 30/5 i Göteborg, följ gärna NWINTHEPARK på instagram och facebook för mer information. Hoppas vi ses i sommar


NYA MASKINER KOMMER SNART TILL KLUBBEN

Publicerat: av Jönköping Solåsen

WOHO! Riktigt goda nyheter, nya maskiner är påväg till klubben! Inom några veckor har vi en till trappmaskin och en till crosstrainer på klubben. Vi kommer även att bygga på kabelmaskinen med ett till torn med latsdrag och rodd. Så ännu mer träningsglädje är påväg till klubben! 


Information om avvikselser i påsk

Publicerat: av Jönköping Solåsen

Hej bästa medlemmar! 

Från skärtorsdagen (14/4) till annandag påsk (18/4) kommer stora delar av parkeringen att vara avstängd. Under dagarna kommer det att finnas ca 30 parkeringsplatser tillgänliga. Parkeringen stängs av helt och hållet under kvällarna till tidig morgon dessa dagar vilket gör att det ej går att använda sig av parkeringen då. 

Långfredagen och påskafton stänger klubben för medlemmar 20:00. 

 Bli medlem

Bli medlem direkt på webben,
vi har medlemskap som passar alla!

Läs mer

Provträna

Träna gratis hos oss en vecka, 
upptäck hur, när och var du vill träna! 

 provträna