Nya maskiner!

Publicerat: av Stockholm Drottninggatan

Äntligen har vi fått in den efterlängtade liggande benpressen tillsammans med två nya kabelmaskiner! Kör så det ryker! :D


Nya maskiner på väg!

Publicerat: av Stockholm Drottninggatan

Efter många önskemål från våra kära medlemmar utökar vi antalet Ercolinas och Viktplattor! Vi kommer även att få en ny Eleiko Double Half Rack med nya skivstänger! Och sist men inte minst den efterlängtade Liggande Benpress! Hoppas ni ser fram emot det lika mycket som vi :)


Nyhet! Stående enbenslårcurl från Gymleco!

Publicerat: av Juni

En utmärkt lårcurl där du på ett mycket isolerat och effektivt sätt kan träna hamstrings på isolerat sätt. I denna maskin är rörelsearmarna skilda från varandra vilket gör att du tränar vardera sida för sig och ge din kropp en balanserad styrka utan att den dominanta sidan tar över så som de ofta gör.


Ny maskin på klubben!

Publicerat: av Juni

Stående gluteus/abductor som ger ett konstant motstånd under hela rörelsebanan och säkerställer en enkel, säker och effektiv träning för lår- och gluteusmusklerna.


Nyhet! InBody!

Publicerat: av April

Nu kan du göra en analys av din kroppssammansättning! Denna analys visar bl.a. muskelmassa, muskelbalans, fettmassa, bukfett & vätskebalans. Allt för att kunna optimera din träning och kost! Vill du veta mer eller boka in en analys så prata med personalen! 



Bli medlem

Bli medlem direkt på webben,
vi har medlemskap som passar alla!

Läs mer

Provträna

Träna gratis hos oss en vecka, 
upptäck hur, när och var du vill träna! 

 provträna