instruktor.jpg

INSTRUKTÖRSAUDITION I ÄLVSBORG

I detta distrikt ingår klubbarna Borås Knalleland, Borås City, Borås Viared, Borås Brämhult, Ulricehamn, Falköping, Skövde Billingehov, Skövde Campus, Skövde Elins Esplanad.

Grattis till ett bra val och välkommen att ta ditt första steg på en spännande resa in i träningen värld! Vi välkomnar dig på en instruktörsaudition hos oss för att få mer information om yrket, träffa andra intresserade jobbsökande samt en chans att visa upp och presentera dig själv!

Kom ihåg att du kan komma på vilken instruktörsaudition som helst oberoende av vilken klubb du önskar instruera på i framtiden. På instruktörsaudition får du skriva ner vilken klubb du önskar instruera på och sedan slussar vi dig till rätt gruppträningskoordinator. 

Nedan ser du aktuella datum samt hittar mer information om hur du behöver förbereda dig inför instruktörsaudition på Nordic Wellness.

INSTRUKTÖRSAUDITION 2023

Just nu finns inga datum.


Anmälan sker till: gtk.vast@nordicwellness.se

Varmt välkomna!

 

DIGITAL INSTRUKTÖRSAUDITION 

För att effektivisera rekryteringen av nya instruktörer testar vi nu att även ha Tränarträffar digitalt. Det du behöver göra är följande:

Steg 1:

Skicka in en video där följande är med:

  • En kort presentation på cirka 1 minut där du berättar om dig själv samt vilket koncept du söker i.
  • En presentation på ca 4-5 minuter av ditt koncept. Du följer musiken och fokuserar på att vara tydlig i ditt utförande. Visa med kroppen och vägled även muntligt.

Steg 2:

Klicka in på "Förberedelse Inför" nedan för att läsa mer om vad vi önskar se i din video. Innehållet kan variera beroende på vilket koncept som du söker i. Önskar du bli instruktör i tex Cykel, Cardio Walking eller annat koncept som kräver utrustning så går det självklart bra att du filmar din presentation på någon utav våra klubbar.

Det går endast att ladda upp en fil åt gången att skicka in.

 Vi ser fram emot din ansökan!

FÖRBEREDELSE

 


Bli medlem

Bli medlem direkt på webben,
vi har medlemskap som passar alla!

Läs mer

Provträna

Träna gratis hos oss en vecka, 
upptäck hur, när och var du vill träna! 

 provträna