instruktor.jpg

INSTRUKTÖRSAUDITION I HALLAND

Grattis till ett bra val och välkommen att ta ditt första steg på en spännande resa in i träningens värld! Vi välkomnar dig på en instruktörsaudition hos oss för att få mer information om yrket, träffa andra intresserade jobbsökande samt en chans att visa upp och presentera dig själv! Nedan ser du aktuella datum samt hittar mer information om hur du behöver förbereda dig inför instruktörsaudition på Nordic Wellness.


INSTRUKTÖRSAUDITION 2023

Halland Nord

Audition: Tisdagen den 31/5
Tid: 19:00
Plats: Särö Centrum

Kontaktperson: fransisca.sparryttare@nordicwellness.se

 

Vi söker instruktörer som brinner för träning och hälsa. Älskar att inspirera andra och är en teamplayer.

Detta är helt klart värdens roligaste extrajobb

Ta NU chansen att bli en del av vårt härliga, växande team.

 


HÄNG MED I VÅRT BARN & UNGDOMSTEAM!

Vi söker efter fler stjärnor till vårt barn & ungdomsteam! Älskar du att dansa? Är du det självklara valet när det gäller att lära ut dans och rörelser till barn? Stämmer detta in på just DIG då vill vi att just DU ska ingå i vårt härliga barn & ungdomsteam på Nordic Wellness!

Som barn & ungdomsinstruktör hos oss får du möjlighet att under helger (samt vissa vardagar) arbeta med barn och träningsglädje. Terminerna ligger vår/höst och är 12 lektionstillfällen med undantag för lov och får häftiga avslutningsshow!

Det vi söker hos dig är utstrålning, taktkänsla och energi som inspirerar! Dansbakgrund samt att du jobbat med barn innan är en merit men inget krav.

Vi står för din utbildning och coachar dig sedan vidare in i verksamheten, för att du ska kunna utvecklas och växa i din roll som barn & ungdomsinstruktör. Kontakta oss idag! 

Åldersgräns 16 år

Varmt välkomna!

FÖRBEREDELSE


Bli medlem

Bli medlem direkt på webben,
vi har medlemskap som passar alla!

Läs mer

Provträna

Träna gratis hos oss en vecka, 
upptäck hur, när och var du vill träna! 

 provträna