instruktor.jpg

INSTRUKTÖRSAUDITION I VÄSTRA GÖTALAND NORDOST

I detta distrikt tillhör klubbarna: Vårgårda, Alingsås, Lerum, Partille, Älvängen och Stenungsund. 


Grattis till ett bra val och välkommen att ta ditt första steg på en spännande resa in i träningen värld! Vi välkomnar dig på en instruktörsaudition hos oss för att få mer information om yrket, träffa andra intresserade jobbsökande samt en chans att visa upp och presentera dig själv!

Nedan ser du aktuella datum samt hittar mer information om hur du behöver förbereda dig inför instruktörsaudition på Nordic Wellness.

INSTRUKTÖRSAUDITION 2023

 

DIGITAL INSTRUKTÖRSAUDITION 

För att effektivisera rekryteringen av nya instruktörer i vårt stora distrikt Västra Götaland Nordost gör vi instruktörsauditions digitalt. Detta ger dig även en stor flexibilitet i hur och när du vill presentera din film.

Steg 1:

Skicka in en video där följande är med:

  • En kort presentation på ca 1 min där du berättar om dig själv samt vilket koncept du söker.
  • En presentation på ca 4-5 minuter av ditt koncept. Du följer musiken och fokuserar på att vara tydlig i ditt utförande. Visa med kroppen och vägled även muntligt.

Steg 2:

Klicka in på "FÖRBEREDELSE INFÖR" nedan för att läsa mer om vad vi önskar se i din video. Innehållet kan variera beroende på vilket koncept som du söker. Önskar du bli instruktör i t.ex. Cykel, Cardio walking eller annat koncept som kräver utrustning, så går det självklart bra att du filmar din presentation på någon utav våra klubbar eller kontaktar oss för att boka in en fysisk träff.

OBS! Det går endast att ladda upp en fil åt gången.

 Vi ser fram emot din ansökan!

FÖRBEREDELSER


Bli medlem

Bli medlem direkt på webben,
vi har medlemskap som passar alla!

Läs mer

Provträna

Träna gratis hos oss en vecka, 
upptäck hur, när och var du vill träna! 

 provträna