instruktor.jpg

INSTRUKTÖRSAUDITION I BOHUSLÄN

Grattis till ett bra val och välkommen att ta ditt första steg på en spännande resa in i träningens värld! Vi välkomnar dig på en digital instruktörsaudition hos oss där du har möjlighet och att visa upp dina träningsegenskaper och presentera dig själv.

BARN-OCH UNGDOMSTRÄNING

Vi tror på framtiden och just nu satsar vi stort på vår barn- och ungdomsträning inför hösten 2023. Vi kommer att starta upp grupper för barn mellan 2-12 år i dans, gymnastik och yoga. Är du eller någon du känner intresserad av att bli instruktör för våra barn-och ungdomskoncept är du varmt välkommen att kontakta GTK.bohuslan@nordicwellness.se alternativt malin.j@nordicwellness.se för mer info kring rollen som instruktör och hur en digital audition går till.

DIGITAL INSTRUKTÖRSAUDITION 

För att effektivisera rekryteringen av nya instruktörer i vårt stora distrikt BOHUSLÄN gör vi instruktörsauditions digitalt. Detta ger dig även en stor flexibilitet i hur och när du vill presentera din film.

Steg 1:

Skicka in en video där följande är med:

  • En kort presentation på ca 1 min där du berättar om dig själv samt vilket koncept du söker.
  • En presentation på ca 4-5 minuter av ditt koncept. Du följer musiken och fokuserar på att vara tydlig i ditt utförande. Visa med kroppen och vägled även muntligt.

Steg 2:

Klicka in på "FÖRBEREDELSE INFÖR" nedan för att läsa mer om vad vi önskar se i din video. Innehållet kan variera beroende på vilket koncept som du söker. Önskar du bli instruktör i t.ex. Cykel, Cardio walking eller annat koncept som kräver utrustning, så går det självklart bra att du filmar din presentation på någon utav våra klubbar eller kontaktar oss för att boka in en fysisk träff.

OBS! Det går endast att ladda upp en fil åt gången.

Vi ser fram emot din ansökan!

FÖRBEREDELSE


Bli medlem

Bli medlem direkt på webben,
vi har medlemskap som passar alla!

Läs mer

Provträna

Träna gratis hos oss en vecka, 
upptäck hur, när och var du vill träna! 

 provträna