Nyheter till Anläggningen

Publicerat: av Gotland Visby Galleria

Det är med glädje och spänning vi informera att inom kort kommer vårat gym/maskinpark utökas med ytterligare maskiner. Till maskinparken tillkommer en pectoral/reverse fly combo, en sittande bencurl och en sittande vadpress - alla från Technogym.

 

Med vänliga hälsningar
Personalen 


Rosa Bandet 2023

Publicerat: av Gotland Visby Galleria

Hej!

Vi är stolta över att vara huvudsponsor till Rosa Bandet - Cancerfoden. Vi arbetar tillsammans för att sprida kunskap om cancer och bidra till cancerforskningen.

Mellan veckorna 40-43 kommer vi på Nordic Wellness Visby Galleria att hålla i PT Bootcamp. PT Bootcamp kommer ske följande datum: 

VECKA 40, TISDAG 3/10, TORSDAG 5/10
VECKA 41, TISDAG 10/10, TORSDAG 12/10
VECKA 42, TISDAG 17/10, TORSDAG 19/10
VECKA 43, TISDAG 24/10, TORSDAG 26/10

Bootcampen består av 4 stycken PT-pass för 795kr per person, minimum 4 personer per grupp. 10% av den intjänande summan går till Rosa Bandet - Cancerfonden. Anmälan görs i receptionen.


Hjälp oss hjälpa, tillsammans är vi starka!


Nyheter till Anläggningen

Publicerat: av Gotland Visby Galleria

Vi kan med glädje informera att vi inom kort kommer att utöka våran gym/maskinpark ytterligare. Håll utkik efter dessa, Pulldown, Low row, Low back från TechnoGym. Bänkpress från Eleiko och Curlbar stänger med fasta vikter 10-30kg från Ziva.

 

Med vänliga hälsningar
Personalen 


Magnus_fb_final.jpg

Nordic Wellness stödjer Mustaschkampen

Publicerat: av Nordic Wellness

Nordic Wellness är idag en av Sveriges största träningsverksamheter med över 120 klubbar runt om i landet. Här tränar idag över 200 000 människor som alla har egna mål med sin träning och hälsa. Det är tillsammans med dem vi skapar ett gemensamt mål och spänner musklerna för att lyfta Mustaschkampen.

– På ett eller annat sätt påverkas vi alla någon gång i livet av cancer, oavsett om det är vi själva som drabbas eller någon i vår närhet. Det känns helt självklart för mig som VD på ett friskvårdsföretag att göra vad jag kan för att minska antalet drabbade och bidra med pengar till forskningen. Därför ställer Nordic Wellness upp i Mustaschkampen 2016, säger Magnus Wilhelmsson, VD på Nordic Wellness.

Mustaschkampen är en årlig kampanj som pågår under hösten/vintern till förmån för prostatacancer, idag Sveriges vanligaste cancerform. Syftet med kampanjen är att samla in pengar till forskning om sjukdomen samt driva opinionsbildning för en bättre prostatacancervård. Den uppmanar dessutom alla män över 45 år att genomföra en PSA-undersökning.

– Vi är jätteglada att ha fått med Nordic Wellness som en av våra huvudsponsorer då vi i årets kampanj även fokuserar på mäns hälsa. Män motionerar mindre än kvinnor och har en mindre hälsosam livsstil. Det vill vi ändra på, säger Torsten Tullberg, kampanjledare för Mustaschkampen.

Läs mer om Mustaschkampen här


intrinity_nyhetsbild.jpg

In-Trinity – Nytt träningskoncept till Nordic Wellness

Publicerat: av Nordic Wellness

Träningskonceptet och redskapet In-Trinity öppnar upp helt nya dörrar för både flexibilitet och effektiv styrketräning. Nordic Wellness är först i Sverige med att ta in det nya konceptet, signerat Spinning-grundaren Johnny G och Matrix.

Idén till In-Trinity fick Johnny G från när han låg på en kulle av gräs intill en flod i Brasilien. Samtidigt som han låg där och började sträcka ut sig själv slogs han av tanken att om han kunde föra sina händer under jordens så skulle han kunna utöka sin rörelse och nå djupare än marken skulle tillåta. Tankarna formades till en idé, som slutligen resulterade i det unika redskapet som vi nu väljer att ta in till Nordic Wellness.

Redskapet kommer att användas under speciellt utformade pass där vi nyttjar brädan till fullo för att bli öka vår flexibilitet och styrka. Kolla in filmen nedan så kommer ni snabbt inse hur träningskonceptet kommer att skapa nya möjligheter för din träning.

Mer information kommer om framtida klasser och vilka klubbar In-Trinity kommer att finnas på.
Bli medlem

Bli medlem direkt på webben,
vi har medlemskap som passar alla!

Läs mer

Provträna

Träna gratis hos oss en vecka, 
upptäck hur, när och var du vill träna! 

 provträna