Junior day

Publicerat: av Huskvarna Kungsgatan

Den 25e augusti 11.00-13.00 har vi junior day på Nordic Wellness Huskvarna! testa på junior dance tillsammans med Tigern Teo och våra duktiga instruktörer Tilda och Adla! Det kommer bli så kul, mer info kommer! Save the date!


Utomhusträning Mjölkafållan

Publicerat: av Huskvarna Kungsgatan

På tisdagar kör vi utomhusträning vid Mjölkafållan 17.25-18.25! Alla är välkomna! medlemmar som icke medlemmar, barn och vuxna, unga och gamla. Ingen föranmälan krävs och det är helt gratis! Vi kör Zumba alla veckor förutom 27-30 då vi kör HIIT (högintensiv intervallträning). Ta med vattenflaska, kläder efter väder och alla du känner och kom och skaka loss tillsammans med Nordic Wellness Huskvarna! VÄLKOMMEN! (Vid oväder ses vi på gymmet istället, kontakta receptionen om du är osäker eller har några frågor).


Junior dance

Publicerat: av Huskvarna Kungsgatan

Till hösten startar vi återigen igång 3 stycken barndanskurser. Anmälan är öppen! För mer info och anmälan: gå till Barn och ungdom under rubriken TRÄNA!


Utomhuslöpning (outdoor run)

Publicerat: av Huskvarna Kungsgatan

Häng med i vår löpargrupp på måndagar 17.15-18.00, tillsammans med vår PT Kelvin Marsh. Alla kan vara med då löpningen anpassas efter gruppen. Kanske tränar du inför ett lopp och behöver lite hjälp på vägen? eller så vill du bara testa på löpning? perfekt! du är välkommen oavsett tidigare erfarenhet!


Klubbnyhet

Publicerat: av Huskvarna Kungsgatan

FREDAGSFYS INNAN FREDAGSMYS!

I samarbete med Huskvarna Stadshotell så kommer vi under våren köra fredagsfys innan fredagsmys med specialerbjudande för alla medlemmar på Nordic Wellness! Start v.11.

Nordic Wellness:
På fredagar 16.00-17.00 kör vi eventpass med olika teman. Så ta med dig kollegor, vänner eller familjen till ett härligt fredagsfys hos oss på Nordic Wellness med efterföljande fredagsmys på Huskvarna stadshotell.

Huskvarna Stadshotell:
Njut av ett valfritt glas vin, öl, cider eller alkoholfritt alternativ till en rätt från AW-menyn, allt för endast 195 kr. Erbjudandet gäller onsdagar, torsdagar och fredagar 16.30-19.00 vid uppvisande av medlemskap på Nordic Wellness.

Boka gärna bord i förväg för garanterad plats. 036-13 05 07

Hoppas vi ses!Bli medlem

Bli medlem direkt på webben,
vi har medlemskap som passar alla!

Läs mer

Provträna

Träna gratis hos oss en vecka, 
upptäck hur, när och var du vill träna! 

 provträna