Lunchklasser på fredagar

Publicerat: av

Från fredagen den 18/10 erbjuder vi gruppträningspass på 45 minuter på lunchen. Start kl. 12.10. 


Invigning Ystad Regementet 1/4

Publicerat: av

Då var det äntligen dags att inviga klubben! 

Nu inviger vi Nordic Wellness Ystad Regementet med pompa och ståt så kom och fira med oss!

Den 1 april kl.16.00-20.00.

Gå på skattjakt i gymmet och ta chansen att vinna årskort och andra fina priser till ett värde av 50 000 kr.

Tävla om PT-timmar, ät popcorn och tårta med barnen.

Kvällen bjuder också på fullspäckade specialklasser, goodiebags, tipsrunda och härlig stämning för både medlemmar och nyfikna!

Vi ses den 1/4!

Välkomna!


Nytt År, Nya Möjligheter!

Publicerat: av

God fortsättning på det nya året! Ett nytt år med nya möjligheter!

Vi på Nordic Wellness i Ystad jobbar med att fortsätta utveckla klubben under våren. Bland annat genom fler gruppträningspass, kunna fortsätta att erbjuda personlig träning samtidigt som vi fräschar upp klubben dagligen!

Just nu har vi målat om hela klubben, så vi får ursäkta röran men ni är fortsatt välkomna in till oss!


intrinity_nyhetsbild.jpg

In-Trinity – Nytt träningskoncept till Nordic Wellness

Publicerat: av Nordic Wellness

Träningskonceptet och redskapet In-Trinity öppnar upp helt nya dörrar för både flexibilitet och effektiv styrketräning. Nordic Wellness är först i Sverige med att ta in det nya konceptet, signerat Spinning-grundaren Johnny G och Matrix.

Idén till In-Trinity fick Johnny G från när han låg på en kulle av gräs intill en flod i Brasilien. Samtidigt som han låg där och började sträcka ut sig själv slogs han av tanken att om han kunde föra sina händer under jordens så skulle han kunna utöka sin rörelse och nå djupare än marken skulle tillåta. Tankarna formades till en idé, som slutligen resulterade i det unika redskapet som vi nu väljer att ta in till Nordic Wellness.

Redskapet kommer att användas under speciellt utformade pass där vi nyttjar brädan till fullo för att bli öka vår flexibilitet och styrka. Kolla in filmen nedan så kommer ni snabbt inse hur träningskonceptet kommer att skapa nya möjligheter för din träning.

Mer information kommer om framtida klasser och vilka klubbar In-Trinity kommer att finnas på.wellnessonline_undersida.jpg

Nordic Wellness flyttar in i 200 100 vardagsrum.

Publicerat: av Nordic Wellness

Wellness Online är äntligen här och kostnadsfri för alla med allaktivitetskort som gäller på alla klubbar! Du som har ett gymkort med tillgång till en klubb har möjligheten att testa tjänsten fram till den 31 augusti!

– Idag har vi 118 klubbar med ca 200 100 medlemmar. Vi växer så det knakar, men för att verkligen vara helt tillgängliga för alla har vi tagit ett naturligt steg i utvecklingen. Fantastiska Wellness Online kommer hjälpa alla våra medlemmar att träna, oavsett var de befinner sig i Sverige, säger Magnus Wilhelmsson, vd på Nordic Wellness.

Passen som från och med idag finns tillgängliga på hemsidan är Core Move, Fast Move, Strength Move, Body Move, Tabata Move och Mama Move. De olika passen är utformade för att från start kunna erbjuda en så variationsrik, heltäckande och inspirerande träning som möjligt. Mama Move sticker ut lite extra och i filmen utför Karin Björneloo passet tillsammans med sin egen dotter. Kort därpå kommer vi även att erbjuda två Yoga-pass, perfekta att börja semesterdagarna med.

Wellness Online kommer att vara kostnadsfri för våra medlemmar som har ett allaktivitetskort som gäller på alla Nordic Wellness-klubbar. Däremot får du som har ett gymkort med tillgång till en klubb möjligheten att testa tjänsten fram till den 31 augusti!

Har du några frågor om tjänsten, kontakta kundservice.

Välkommen till Wellness OnlineBli medlem

Bli medlem direkt på webben,
vi har medlemskap som passar alla!

Läs mer

Provträna

Träna gratis hos oss en vecka, 
upptäck hur, när och var du vill träna! 

 provträna