Välkommen till Hälso-Bloggen!

Publicerat: av Hälsocoachen

Här kan du läsa det senaste inom kost, hälsa och välmående. Genom att följa oss får du ta del av information om vad som är bra och näringsrik mat, hur du lyckas gå upp eller ner i vikt och allmänna råd för att uppnå och bibehålla hälsa. Givetvis kommer det finnas mängder av recept och användbara tips på hur du kan äta näringsrikt men också gott!

Hälsobloggen kommer att publicera artiklar och inlägg av olika skribenter, bland annat våra egna dietister, sjukgymnaster, personliga tränare och instruktörer. Detta kommer generera ett variationsrikt innehåll med ett mångfaldigt perspektiv. Som namnet beskriver kommer emellertid artiklarna gå i en gemensam linje med grundvärderingen god hälsa.

Nordic Wellness står för ett friskt tänk gällande hälsa, kroppsvikt och viktnedgång och råd förankrade i vetenskap. Istället för att lista restriktioner, ensidiga dieter och förbud kommer fokus ligga på att lyfta och ha ett öppet balanserat helhetstänk kring mat, träning och återhämtning för att uppnå hälsa och wellness.

Alla individer har sina unika förutsättningar och detta kommer styra hur just den personen ska äta, träna och sova för att må som bäst. Den här informationen är tänkt som en inspiration och är till att uppmuntra till bra och hälsosamma val, men kan naturligtvis inte ersätta en privat rådgivning. Känner du att du behöver hjälp med råd anpassade efter dig är du välkommen att kontakta någon av våra dietister eller personliga tränare för en konsultation.

Mat utgör en fysiologisk förutsättning för liv men är även en port till njutning, gemenskap och känslor. Föda är mer än näring, kalorier och makroämnen, det är något som bör förgylla livet och avnjutas. Med det tankekornet är den här bloggen skapad.


Bli medlem

Bli medlem direkt på webben,
vi har medlemskap som passar alla!

Läs mer

Provträna

Träna gratis hos oss en vecka, 
upptäck hur, när och var du vill träna! 

 provträna