PT_bloggen_protein_pannkakor.jpg

Pannkakor för dina växande muskler

Publicerat: av Sierra De Goldsmith

Kan du som jag sakna stora tunna pannkakor men vill ha ett mer träningsvänligt alternativ? Testa det här receptet! Det är ett av mitt absolut favoriter som jag lagar ofta – mitt favoritrecept på tunna proteinpannkakor!

LÄS HELA INLÄGGET

springa_utomhus_under_vintern.jpg

Utomhuslöpning i kylan?

Publicerat: av Sierra De Goldsmith

Att springa utomhus är fantastiskt. Men det finns tider på året det inte känns lika fantastiskt. Här kommer 7 praktiska tips för att göra utomhuslöpningen under vintern mer behaglig – trots kyla och mörker!

LÄS HELA INLÄGGET

träna_för_hjärnan_nordic_wellness.jpg

Träna för hjärnans skull

Publicerat: av Sierra De Goldsmith

Det har under de senaste åren blivit tydligt att fysisk aktivitet inte enbart påverkar kroppen, utan även vår mentala hälsa. Detta samband har visat sig i mängder av studier, men vår förståelse av hur träning påverkar hjärnan och kognitiva funktioner är fortfarande begränsad och området är mycket komplext.

LÄS HELA INLÄGGET

5_proteinrika_frukostar_blogg.jpg

5 proteinrika frukostrecept

Publicerat: av Sierra De Goldsmith

Speciellt om du tränar är det viktigt att se över ditt proteinintag för att stimulera dina växande muskler. Då är det en riktigt bra idé att börja dagen med en näringsrik och proteinrik frukost för att ge kroppen de rätta förutsättningarna.

LÄS HELA INLÄGGET

träningsmotivation.jpeg

5 sätt att hitta motivation till att träna

Publicerat: av Sierra De Goldsmith

Brist på träningsmotivation kan drabba den bästa. Oavsett om det är höstmörkret som suger energin ur vardagen, semestertider som lockar till det slappa livet eller ett allmänt osug till träning – så är det ett faktum att du just genom att aktivera dig har möjlighet att få energin du är ute efter. Poängen är att vi mår bra av att röra på oss – även om det inte alltid är så lätt att komma igång. 

LÄS HELA INLÄGGET


Bli medlem

Bli medlem direkt på webben,
vi har medlemskap som passar alla!

Läs mer

Provträna

Träna gratis hos oss en vecka, 
upptäck hur, när och var du vill träna! 

 provträna