Johanna Andersen Pt Bloggen

Konsten att utmana för att nå dina mål

Publicerat: av Johanna Andersen

Konsten att förändra och utmana för att nå dina mål och lyckas

Mitt namn är Johanna Andersen och jag är instruktör i GRIT™ STRENGTH, GRIT™PLYO, GRIT™ CARDIO, CX™WORX och BODYPUMP™ på Nordic Wellness Ullevi och på Nordic Wellness Odinsgatan i Göteborg. Min största passion i livet är människor , träning , personlig utveckling och förbättring! Jag älskar att se andra människor lyckas i livet, det absolut bästa som finns är att vara med människor och se dem kämpa, lyckas och nå sina mål. Men hur enkelt är det att lyckas med detta?

 

Av mina egna erfarenheter så är den längsta och jobbigaste vägen nästan alltid den bästa hur konstigt det än låter.

 

För det är när du utsätter dig själv för något som känns nästintill omöjligt och sedan går ut som en segrare som du inser hur värt allt kämpande och slit faktiskt var.Och har man en gång upplevt detta så vill man inget annat än att få uppleva det igen...

När jag liksom många andra fastnade i träningsträsket där jag kände att ingenting hände och motivationen började försvinna så bestämde jag mig för att börja jobba med mina mål på riktigt. Jag förstod att för att jag ska kunna få en förbättring och nå mina mål så behövde jag förändra och utmana mig själv. Och det absolut jobbigaste som man kan utsätta sig för är att göra något nytt och ovant,och är det dessutom jobbigt så gör vi allt vi kan för att undvika detta. Jag valde därför att utsätta mig för det jobbigast tänkbara för mig - GRIT™. GRIT är högintensiv träning som utmanar dig både psykiskt och fysiskt.Det handlar om att nå upp till sitt max, och sedan fortsätta för att få nya märkbara resultat i din träningnoch ta träningen till en helt ny nivå. 

GRIT™ är träningspasset där du ska vara bekväm i att vara obekväm , och våga utsätta dig för nya och stora utmaningar. Idag , 7 månader senare är det det bästa beslutet jag kunde ha tagit! 

Det absolut bästa med GRIT™ är att du aldrig kan bli tillräckligt bra på det då det bara blir jobbigare! Resan som jag har gjort sedan mitt första GRIT™ pass har varit otroligt tung och jobbig och ibland nästintill omöjlig , men jag har hela tiden varit väldigt medveten om varför jag valt att utsätta mig för något väldigt jobbigt både psykiskt och fysiskt.För jag har  bestämt mig för att lyckas! Det spelar ingen roll hur stora eller små mål du har, utan det viktiga är att du står fast vid ditt mål och att du själv tror på dem.

Det kommer absolut inte alltid vara enkelt , men kom ihåg att allt sitter i huvudet! En positiv inställning där man ser möjligheter istället för omöjligheter och lösningar istället för problem kommer att ta dig långt. Det absolut bästa är att framtiden är ljus och att det är aldrig försent att förändra.Vi har alla mål, drömmar och visioner och det är bara du själv som kan göra något åt dem.    

Så våga tro på dina drömmar och mål och låt ingen förstöra dem för dig!

  

Så med det sagt, våga dröm, våga utmana och förändra. För det är då som du kommer att LYCKAS!


Bli medlem

Bli medlem direkt på webben,
vi har medlemskap som passar alla!

Läs mer

Provträna

Träna gratis hos oss en vecka, 
upptäck hur, när och var du vill träna! 

 provträna