magazinet.jpg (2)

Magazine

Nordic Wellness Magazine 


07 Skarm Magazine

Nordic Wellness Magazine nummer 5

Publicerat: av Nordic Wellness Magazine

Hoppas att du har haft en riktigt härlig sommar och passat på att njuta ordentligt när solen bjudit på värme och D-vitamin. Sommaren är en fantastisk tid att ladda batterierna på alla sätt och vis och förhoppningsvis har vi några sköna dagar kvar när vi närmar oss en spännande träningshöst. Så unna dig en glass eller två, för fysiskt och psykiskt välbefinnande hänger ihop.

LÄS HELA INLÄGGET

Nordic Wellness Nr 4 2022 Omslag

Nordic Wellness Magazine nummer 4

Publicerat: av Nordic Wellness Magazine

Sommaren är här och kanske börjar du se fram emot några veckors välförtjänt ledighet och avkoppling. På Nordic Wellness händer det dock mer än någonsin. Att våra klubbar blir 300 stycken till antalet inträffar vilken dag som helst och då firar vi givetvis med en trevlig fest.

LÄS HELA INLÄGGET

Nordic Wellness Nr 2 2022 Omslag (1)

Nordic Wellness Magazine nummer 3

Publicerat: av Nordic Wellness Magazine

Våren är här och det blåser upp till golfpremiär över hela landet. Därför ägnar vi en stor del av detta nummer till just golf. Det gamla överklassnöjet har blivit riktigt folkligt och tillhör idag Sveriges största sporter med nära en halv miljon registrerade medlemmar hos klubbarna över landet. Apropå medlemmar ligger vi själva inte långt efter. I skrivande stund kan vi räkna in över 390.000 medlemmar och våra klubbar passerar 300 stycken vilken dag som helst. Mer om detta kommer inom kort.

LÄS HELA INLÄGGET

Nordic Wellness Nr 2 2022 Omslag

Nordic Wellness Magazine nummer 2

Publicerat: av Nordic Wellness Magazine

Det ljusnar vid horisonten. våren börjar försiktigt tassa närmare och livet återvänder efter både vinter och pandemi. Förhoppningsvis stundar nu lättare tider i vardagen och tyngre pass bland maskiner, vikter och i träningssalar. som du säkert vet jagar vi klubb nummer 300 och när du läser dessa rader kan det mycket väl vara verklighet. Vår expansionstakt sker med sådan fart att vi i detta nu inte vet just vilken klubb som kommer att få det magiska numret.

LÄS HELA INLÄGGET

Nordic Wellness Nr 1 2022 Omslag

Nordic Wellness Magazine nummer 1

Publicerat: av Nordic Wellness Magazine

Vi vänder blad och börjar med ett nytt papper. Men om du läser detta misstänker jag att du redan är medlem hos oss och besöker någon av våra snart 300 klubbar.

LÄS HELA INLÄGGET


Bli medlem

Bli medlem direkt på webben,
vi har medlemskap som passar alla!

Läs mer

Provträna

Träna gratis hos oss en vecka, 
upptäck hur, när och var du vill träna! 

 provträna