magazinet.jpg (2)

Magazine

Nordic Wellness Magazine 


nordic_wellness_nr_2_2021_omslag.jpg

Nordic Wellness Magazine nummer 2

Publicerat: av

Efter ett segdraget 2020 med många prövningar och en bitande kall inledning på det nya året var den plötsligt här: våren. livet börjar om och man känner sig lite piggare, starkare och gladare när de värmande strålarna kikar fram. Men våren betyder även högsäsong för löpning, och vad kunde egentligen passa bättre i dessa tider än en pandemisäker utomhusaktivitet som nästan alla kan utöva?

LÄS HELA INLÄGGET

Magasin_omslag.jpg

Nordic Wellness Magazine nummer 1

Publicerat: av Nordic Wellness Magazine

Ett nytt träningsår är här – och dagarna blir allt ljusare. Pandemin är förvisso inte på något sätt överspelad. På samtliga gym runt om i landet fortsätter vi hålla hög beredskap och vidta nödvändiga åtgärder för att minska smittspridningen. Men vi måste också tillåta oss själva att dra en lättnadens suck för att året 2020 är över.

LÄS HELA INLÄGGET

nordic_wellness_nr_6_2020_omslag.jpg

Nordic Wellness Magazine nummer 6

Publicerat: av Nordic Wellness Magazine

Det här är årets sista nummer och tyvärr måste vi återupprepa samma sak som tidigare. Coronaviruset har varit en gemensam nämnare under nästan hela detta år, och det fortsätter. I skrivande stund håller vi våra gym öppna, för vi vet hur viktig träningen är för det fysiska och psykiska välmåendet. Så fortsätt att kämpa. Både för att nå dina mål och begränsa smittan.

LÄS HELA INLÄGGET

nordic_wellness_nr_5_2020_omslag.jpg

Nordic Wellness Magazine nummer 5

Publicerat: av Nordic Wellness

På klubbfronten rullar det på med oförminskad kraft. I detta nummer kan vi räkna in sju nya Nordic Wellnessklubbar mellan Skurup i söder och Gävle i norr. Jag kan särskilt rekommendera ett besök på Drottninggatan, vårt nya flaggskepp i Stockholm där vi inte sparat på krutet. 

LÄS HELA INLÄGGET

nordic_wellness_nr_4_2020_omslag.jpg

Nordic Wellness Magazine nummer 4

Publicerat: av Nordic Wellness

Sommarens nummer tar dig även till byn Ensamheten där en enda familj bokstavligen knockat den uråldriga kraftsporten armbrytning. Vi pratade styrka, teknik och träning med elvafaldiga världsmästarinnan Heidi Andersson. Men även hållbarhet och socialt engagemang.

LÄS HELA INLÄGGET


Bli medlem

Bli medlem direkt på webben,
vi har medlemskap som passar alla!

Läs mer

Provträna

Träna gratis hos oss en vecka, 
upptäck hur, när och var du vill träna! 

 provträna