magazinet.jpg (2)

Magazine

Nordic Wellness Magazine 


Nordic Wellness Nr 2 2023 Omslag

Nordic Wellness Magazine nummer 2

Publicerat: av Nordic Wellness Magazine

Snart är det mars, av många betraktad som de stora förändringarnas och nyfödelsens månad. Och detta gäller även träning som så ofta har en förmåga att gå i cykler. I skrivande stund är det många som kämpar för att hålla liv i sitt nyårslöfte och där kan vi, förutom med själva träningen, även hjälpa till med variation, kunskap och en liten tävling med bara vinnare: Min utmaning.

LÄS HELA INLÄGGET

Nordic Wellness Nr 1 2023 Omslag

Nordic Wellness Magazine nummer 1

Publicerat: av Nordic Wellness Magazine

Gott nytt åt bäste medlem. Förhoppningsvis medför 2023 aningen mindre prövningar än vad vi fått vänja oss vid på sistone. Säkert är dock att den som tränar regelbundet inte bara blir fysiskt starkare. Man sover och presterar oftast bättre och träning medför god påverkarn för både immunförsvar och allmänt välmående. Så du som är aktiv har all anledning att fortsätta. Och du som funderar på att börja träna har allt att vinna på att komma igång.

LÄS HELA INLÄGGET

Nordic Wellness Nr 6 2022 Omslag Ny

Nordic Wellness Magazine nummer 6

Publicerat: av Nordic Wellness Magazine

När jag halkade in i denna bransch för 25 år sedan med ett endaste gym kunde jag inte drömma om att ci skulle växa till över 300 klubbar. Bara nu under det senaste halvåret har vi öppnat runt 20-talet och fler är på gång.

LÄS HELA INLÄGGET

07 Skarm Magazine

Nordic Wellness Magazine nummer 5

Publicerat: av Nordic Wellness Magazine

Hoppas att du har haft en riktigt härlig sommar och passat på att njuta ordentligt när solen bjudit på värme och D-vitamin. Sommaren är en fantastisk tid att ladda batterierna på alla sätt och vis och förhoppningsvis har vi några sköna dagar kvar när vi närmar oss en spännande träningshöst. Så unna dig en glass eller två, för fysiskt och psykiskt välbefinnande hänger ihop.

LÄS HELA INLÄGGET

Nordic Wellness Nr 4 2022 Omslag

Nordic Wellness Magazine nummer 4

Publicerat: av Nordic Wellness Magazine

Sommaren är här och kanske börjar du se fram emot några veckors välförtjänt ledighet och avkoppling. På Nordic Wellness händer det dock mer än någonsin. Att våra klubbar blir 300 stycken till antalet inträffar vilken dag som helst och då firar vi givetvis med en trevlig fest.

LÄS HELA INLÄGGET


Bli medlem

Bli medlem direkt på webben,
vi har medlemskap som passar alla!

Läs mer

Provträna

Träna gratis hos oss en vecka, 
upptäck hur, när och var du vill träna! 

 provträna