magazinet.jpg (2)

Magazine

Nordic Wellness Magazine nordic_wellness_nr_5_omslag 2.jpg

Nordic Wellness magazine

Publicerat: av

Dagsljuset flyr och det lackar så långsamt mot både jul och inomhusträning. Men än är inte löparsäsongen över på flera veckor i stora delar av landet och givetvis ska du passa på att krama ur det sista ur det snöfria underlaget. men glöm för allt i världen inte reflexerna i mörkret. 

LÄS HELA INLÄGGET

nordic_wellness_nr_4_omslag_high.jpg

Nordic Wellness magazine

Publicerat: av Nordic Wellness Magazine

Nya Magazinet är här och OJ vilket nummer! Vi bjuder på intervju med Lili och Susie som kommer medverka på OKEJ live på Partille Arena tillsammans med oss. Såklart bjuds det på träningstips och så djupdyker vi ned i Halmstad och deras nyaste klubb - häng med! 

LÄS HELA INLÄGGET

omslag_mag_3.jpg

NORDIC WELLNESS MAGAZINE 3

Publicerat: av Nordic Wellness Magazine

Sommaren är i full blom och ett nytt nummer av vårt Magazine kan passa sig bra i solstolen eller på crosstrainern! I detta nummer kan du läsa om vår nya app, de rykande färska passen som är släppta på Wellness Online och hur det egentligen funkar med alkohol kopplat till träning. Och som vanligt är magasinet fullt av andra matnyttiga reportage & artiklar att sätta tänderna i.

LÄS HELA INLÄGGET

Skärmavbild 2018-05-22 kl. 16.41.44.png

NORDIC WELLNESS MAGAZINE 2

Publicerat: av Nordic Wellness Magazine

Nu finns ett nytt nummer av vårt Magazine ute på klubbarna. Du kan bland annat läsa intervjuer från vår träningsfestival Strong Together, vår nya träningsklass Booty Move och en riktigt bra intervju med artisten Ida Redig om hur man når sina mål och drömmar.

LÄS HELA INLÄGGET


Bli medlem

Bli medlem direkt på webben,
vi har medlemskap som passar alla!

Läs mer

Provträna

Träna gratis hos oss en vecka, 
upptäck hur, när och var du vill träna! 

 provträna