magazinet.jpg (2)

Magazine

Nordic Wellness Magazine 


Nordic Wellness Nr 5 2021 Omslag

Nordic Wellness Magazine nummer 5

Publicerat: av Nordic Wellness Magazine

Välkommen tillbaka! Jag hoppas att du har haft en skön och aktiv sommar och nu är tillbaka med laddade batterier och kraft som räcker hela hösten. Själv har jag varit hemma i Sverige och varvat jobb med dopp i poolen.

LÄS HELA INLÄGGET

Nordic Wellness Nr 4 2021 Omslag

Nordic Wellness Magazine nummer 4

Publicerat: av Nordic Wellness Magazine

Det satt långt inne, men nu är sommaren äntligen här. Året har varit en prövning i dubbel bemärkelse då både kölden och pandemin hållit oss alla i ett hårt grepp. Men nu har de båda börjat släppa och vi kan se fram emot ljusare och varmare tider. Så jag vill passa på att tacka dig som kämpat både med att hålla smittan, stången och med din egen träning i en tid då vi alla fått styra om vår vardag en hel del.

LÄS HELA INLÄGGET

nordic_wellness_nr_3_2021_omslag.jpg

Nordic Wellness Magazine nummer 3

Publicerat: av

Det sägs att krisen härdar. och det kan nog de flesta av oss skriva under på. Under det senaste året har vi lärt oss att ställa om och hålla avstånd, att göra förändringar i vardagen och anpassa oss för att hålla smittan kort. Nu skymtar lite ljus i tunneln och om vaccineringarna fortgår enligt plan kan vi kanske återgå till ett relativt normalt liv efter sommaren. Tills dess gäller det att hålla ut. 

LÄS HELA INLÄGGET

nordic_wellness_nr_2_2021_omslag.jpg

Nordic Wellness Magazine nummer 2

Publicerat: av

Efter ett segdraget 2020 med många prövningar och en bitande kall inledning på det nya året var den plötsligt här: våren. livet börjar om och man känner sig lite piggare, starkare och gladare när de värmande strålarna kikar fram. Men våren betyder även högsäsong för löpning, och vad kunde egentligen passa bättre i dessa tider än en pandemisäker utomhusaktivitet som nästan alla kan utöva?

LÄS HELA INLÄGGET

Magasin_omslag.jpg

Nordic Wellness Magazine nummer 1

Publicerat: av Nordic Wellness Magazine

Ett nytt träningsår är här – och dagarna blir allt ljusare. Pandemin är förvisso inte på något sätt överspelad. På samtliga gym runt om i landet fortsätter vi hålla hög beredskap och vidta nödvändiga åtgärder för att minska smittspridningen. Men vi måste också tillåta oss själva att dra en lättnadens suck för att året 2020 är över.

LÄS HELA INLÄGGET


Bli medlem

Bli medlem direkt på webben,
vi har medlemskap som passar alla!

Läs mer

Provträna

Träna gratis hos oss en vecka, 
upptäck hur, när och var du vill träna! 

 provträna