magazinet.jpg (2)

Magazine

Nordic Wellness Magazine 


Nordic Wellness Nr 2 2022 Omslag (1)

Nordic Wellness Magazine nummer 3

Publicerat: av Nordic Wellness Magazine

Våren är här och det blåser upp till golfpremiär över hela landet. Därför ägnar vi en stor del av detta nummer till just golf. Det gamla överklassnöjet har blivit riktigt folkligt och tillhör idag Sveriges största sporter med nära en halv miljon registrerade medlemmar hos klubbarna över landet. Apropå medlemmar ligger vi själva inte långt efter. I skrivande stund kan vi räkna in över 390.000 medlemmar och våra klubbar passerar 300 stycken vilken dag som helst. Mer om detta kommer inom kort.

LÄS HELA INLÄGGET

Nordic Wellness Nr 2 2022 Omslag

Nordic Wellness Magazine nummer 2

Publicerat: av Nordic Wellness Magazine

Det ljusnar vid horisonten. våren börjar försiktigt tassa närmare och livet återvänder efter både vinter och pandemi. Förhoppningsvis stundar nu lättare tider i vardagen och tyngre pass bland maskiner, vikter och i träningssalar. som du säkert vet jagar vi klubb nummer 300 och när du läser dessa rader kan det mycket väl vara verklighet. Vår expansionstakt sker med sådan fart att vi i detta nu inte vet just vilken klubb som kommer att få det magiska numret.

LÄS HELA INLÄGGET

Nordic Wellness Nr 1 2022 Omslag

Nordic Wellness Magazine nummer 1

Publicerat: av Nordic Wellness Magazine

Vi vänder blad och börjar med ett nytt papper. Men om du läser detta misstänker jag att du redan är medlem hos oss och besöker någon av våra snart 300 klubbar.

LÄS HELA INLÄGGET

Nordic Wellness Nr 6 2021 Omslag

Nordic Wellness Magazine nummer 6

Publicerat: av Nordic Wellness Magazine

Välkommen till årets sista nummer. Vi rundar av ytterligare ett ganska jobbigt år där vi alla fått anpassa oss och göra avkall på sådant vi tog för givet. Men nu ser det ut som att ljusare tider stundar, trots att vi går in i den mörka årstiden. Pandemin har dock haft sina ljusglimtar som att många människor har börjat träna under restriktionerna och jag hoppas att det håller i sig. 

LÄS HELA INLÄGGET

Nordic Wellness Nr 5 2021 Omslag

Nordic Wellness Magazine nummer 5

Publicerat: av Nordic Wellness Magazine

Välkommen tillbaka! Jag hoppas att du har haft en skön och aktiv sommar och nu är tillbaka med laddade batterier och kraft som räcker hela hösten. Själv har jag varit hemma i Sverige och varvat jobb med dopp i poolen.

LÄS HELA INLÄGGET


Bli medlem

Bli medlem direkt på webben,
vi har medlemskap som passar alla!

Läs mer

Provträna

Träna gratis hos oss en vecka, 
upptäck hur, när och var du vill träna! 

 provträna