Nordic Wellness Nr 4 2022 Omslag

Nordic Wellness Magazine nummer 4

Publicerat: av Nordic Wellness Magazine

Sommaren är här och kanske börjar du se fram emot några veckors välförtjänt ledighet och avkoppling. På Nordic Wellness händer det dock mer än någonsin. Att våra klubbar blir 300 stycken till antalet inträffar vilken dag som helst och då firar vi givetvis med en trevlig fest.

En glad nyhet är att Grand Fitness öppnar sitt tredje high end-gym i dagarna, denna gång på Fridhemsplan i Stockholm. Grand Fitness är vårt svar på de exklusiva

boutiquegym som man normalt bara hittar i metropoler som London och New York. Lite dyrare, men mycket lyxigare. I samband med öppningen kommer vi att ha ett mycket trevligt erbjudande, så håll utkik.

Någon som vet det mesta om exklusiv mat är mästerkocken Thomas Sjögren. Om det inte vore nog med att han är med och driver hela elva restauranger syns han på TV i andra säsongen av Yes Chef!, där Thomas lagar mat med Pernilla Wahlgren. Thomas berättar om hur han mognat som kock och människa, men också om hur man håller ihop i ett kök.

Även vår nya partner Clean Eating är sprungen ur en hållbarhetstanke. När grundaren Katrin Zytomierska kämpade för att bli av med sina gravidkilon slogs hon av hur svårt det var att hitta bra hälsosam mat. Lösningen blev att utveckla den själv. Nu finns Clean Eating hos alla stora matkedjor.

PT-resan i detta nummer går till Täby. Där träffar vi Adriana Tepichin, som innan PT-karriären hade en lång idrottshistoria. Hon bjuder på goda råd om hur man tränar för att bli jämnstark och på sina bästa TRX-övningar för att stärka rygg och axlar.

Funderar du på att utbilda dig till PT och inspirera, coacha och hjälpa andra med sin träning? Eller känner du någon som vill göra det? Nordic Wellness snabba expansionstakt och stora medlemstillströmning gör att vi alltid behöver fler personliga tränare. Idag arbetar runt 400 stycken PT:s hos oss, men vi skulle lätt kunna dubbla den siffran. När du jobbar som PT på NW har du tillgång till branschens bästa struktur och system. Här råder ordning och reda. Som största kedjan finns vi över hela landet, från Ystad till Luleå. Så du kan alltid ta med dig jobbet om du flyttar. Vår PT-koordinator Linus Högberg berättar mer om detta.

Vi slutar där vi började och ger oss ut i sommarsolen. Och detsamma händer på våra klubbar över hela landet där gruppträningen flyttar ut under bar himmel. Sommar innebär utomhusträning och den är här för att stanna. I alla fall när vädret tillåter. Så kolla med din lokala klubb och se om de kör just din favoritklass.

Läs hela numret här!


Bli medlem

Bli medlem direkt på webben,
vi har medlemskap som passar alla!

Läs mer

Provträna

Träna gratis hos oss en vecka, 
upptäck hur, när och var du vill träna! 

 provträna