Nordic Wellness Nr 4 2023 Omslag

Nordic Wellness Magazine nummer 4

Publicerat: av Nordic Wellness Magazine

Hoppas att du har det bra i sommarvärmen och passar på att träna mycket ute i denna ljuvliga årstid då vi på nordic wellness flyttar ut många pass i det fria. Vi har till och med en gruppträningsturné som körts sedan 2017 under namnet ”NW IN THE PARK”. Kolla artikeln när vi kommer till din stad.

Även vårt sommarerbjudande ”Träna över gränserna” har blivit en tradition och det innebär att du kan vidga dina vyer och testa vilken som helst av våra över 300 klubbar utan att det kostar dig en krona. Säg bara till i receptionen att du vill träna över gränserna.

Själv är jag nyss hemkommen från USA där jag varit tillsammans med mitt grymma team på klubben Port 73 i Haninge. De vann vårens stora tävling och priset var en inspirationsresa till New York.

Att jobba på Nordic Wellness kan dock ta dig längre än så. Vi har för andra året i rad blivit utsedda till Årets Karriärföretag och det innebär i korta drag att vi är en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare när studenterna får säga sitt. Givetvis hedrande, men också på något sätt naturligt då unga människor och deras entusiasm alltid varit stommen i Nordic Wellness.

Apropå resor så är det snart premiär för våra nya träningsresor som vi arrangerar tillsammans med Apollo Sports. Förstklassiga sporthotell och späckade träningsveckor väntar i höst. Men uppladdningen och gemenskapen startar redan när du anmäler dig.

I detta nummer av vårt medlemsmagasin möter du Biggest Loserfinalisten Anna Dellmyr. Att gå ner 40 kg räckte inte för att knipa guldet, men Anna menar att alla deltagare ändå är vinnare. Och att hennes viktresa bara börjat. Om du känner till Biggest Loser har du säkert koll på coachen Pischa Strindstedt. Hon berättar om Anna Dellmyrs insats i tävlingen och delar med sig av sitt bästa stärkande träningsprogram för den som är överviktig och vill komma igång med träningen.

Numrets fokusklubb heter Hultsfred padel. De har gått stärkta ur det vakuum som uppstod efter pandemin och framgången förklaras till stor del av att medarbetarna på denna klubb tänker långt utanför padelbanan.

Kreativitet kännetecknar även vår nye säljchef Henrik Fryklund. Han har ägnat större delen av sitt yrkesliv åt att sälja medier och menar att likheterna mellan media och sport är fler än skillnaderna. Och passande nog uppstod vår första kontakt just under en fotbollsmatch.

 

Magnus Wilhelmsson,
VD Nordic Wellness

Läs hela numret här!


Bli medlem

Bli medlem direkt på webben,
vi har medlemskap som passar alla!

Läs mer

Provträna

Träna gratis hos oss en vecka, 
upptäck hur, när och var du vill träna! 

 provträna