nordic_wellness_nr_5_2020_omslag.jpg

Nordic Wellness Magazine nummer 5

Publicerat: av Nordic Wellness

Det ljusnar trots att det mörknar. när vi är inne på årets nionde månad och hösten står för dörren kan vi konstatera att pandemins kurvor går åt rätt håll. Men det betyder inte att vi kan luta oss tillbaka. Vi fortsätter med våra utökade rengöringsinsatser för att du ska känna dig trygg när du tränar hos oss. Eftersom våra gruppträningar är decimerade fortsätter vi att fylla på utbudet i wellness online där du som medlem kan träna närsomhelst det passar dig. 

Någon som vet det mesta om att träna hemma är Magnus Samuelsson. Vi pratade med styrkelyftaren, skådespelaren och TV-personligheten om träningsfilosofi, entreprenörskap och vikten av att vara bekväm i obekväma situationer. 

Om du går på BodyPump i Älvängen är sannolikheten stor att passet leds av en sexfaldig världsmästare i aquabike. Emma-Nellie Örtendahl är hennes namn och hon har som första utlänning och kvinna skrivit kontrakt med ett racingteam i Abu Dhabi. 

Engagerade partners brukar vara en förutsättning för all elitidrott. Men för att samarbetet ska lyfta till en högre nivå krävs att båda parter höjer blicken över pengar och exponering. Thomas Anderson på BK Häcken berättar om filosofin bakom klubbens resa från uträknad utmanare till Allsvenskans toppstrid. 

På klubbfronten rullar det på med oförminskad kraft. I detta nummer kan vi räkna in sju nya Nordic Wellnessklubbar mellan Skurup i söder och Gävle i norr. Jag kan särskilt rekommendera ett besök på Drottninggatan, vårt nya flaggskepp i Stockholm där vi inte sparat på krutet. 

Slutligen har vi en god nyhet för dig som tänker på vad du stoppar i dig. I detta nu finns våra nya proteinbröd ute i livsmedelsbutikerna. Perfekt för dig som vill ha ett extra proteinrikt alternativ under pålägget när du brer en macka därhemma. 

LÄS HELA NUMRET HÄR


Bli medlem

Bli medlem direkt på webben,
vi har medlemskap som passar alla!

Läs mer

Provträna

Träna gratis hos oss en vecka, 
upptäck hur, när och var du vill träna! 

 provträna